-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz germanh #4153 üzenetére
Akkor meg hóttmindegy a márka, ha CSAK védelemre kell. Mondjuk, Nekem indokolt felrakni szűrőt, de nekem bridge gépem van, tubust kelett ráraknom, hogy mondjuk polárt rá tudjak rakni, vagy makró előtétlencsét, és ezért van UV szűrő rajta, illetve, hogy ne porosodjon annyira ( nálam ez jobban védi az optikát a por ellen), ugyanis többször fényképeztem kifejezetten poros környezetben (táncverseny), annyira, hogy rendszeressen ''törölgettnem'' kelett, de legalábbis, lefujkálni (akkor meg ne az optikát karistoljam esettleg). De akik szintén ott fotóztak, és dslr-l használtak, azokon nem volt szűrő. Én speciel Hoya G seriest használok, mert egybe kaptam 3 szűrőt, de igaziból a polárnak van csak értelm (nálam). Volt Hama polárom is, az gyengébb minőségnek éreztem, de csak fogásra, vastagságra más. (látszólag)
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest