Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szeju
csendes tag
válasz
#04441088 #21939 üzenetére
Szia Staker!
Én 1 hete vettem egy új digigépet(Fuji jv 100-29900 ft)
A 220 v*ltból (*=v) rendeltem, ingyen kihozták (15e Ft felett ingyenes kiszállítás) nagyon korrektek voltak, kedden rendeltem 15 óra előtt, másnap felhívtak hogy jelenleg nincs raktáron, szólnak ha lesz, másnap azaz csütörtökön szóltak, hogy megérkezett és péntek délelőtt már meg is kaptam. A futárcég is nagyon korrekt, értesítettek sms-ben. Telefonon is szóltak, hogy kb 1 óra múlva érkezik a futár. Ja és 2 év gari van a digigépeikre.A másik webshop, amit tudok, hogy ingyen szállít, szintén 15e Ft felett, az Ed*gital (*=i), de ott erre a gépre csak 1 év gari volt, ezért döntöttem a 220volt mellett. .
Azt nem tudom hol adnak memkarit is hozzá.Remélem tudtam segíteniAmúgy nagyon tetszik a jv100, ami mellett döntöttem végül, szép képeket készít, nem kell a sok megapixel, ezért 6M-ben használom, élethű, szép színek, jó makró. Biztos van jobb gép is, talán ebben az árban is, de elsősorban a gari miatt döntöttem a Fuji mellet. Nem bántam meg eddig úgy néz ki. Az egyetlen dolog, ami nem tetszik, az a kis nagyon gyenge kinézetű akku fedő, a gép fém, de ez a kis fedő műanyagnak tűnik, de ahogy nézegettem a többi hasonló kis gépet, szintén elég gyengének tűnik az akkufedő. Azt nem mondanám, hogy az akku sok ideig bírja.
A többi hasonló kategóriás gép mennyit bír?
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest