- Asztrofotózás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz tornas #49437 üzenetére
Van, Great Wall Motors ,de olyan is.
Figyi, semmi sem lehetetlen, hisz ha megnézed a Samsung is gyárt autókat / igaz Renault alapokon /, illetve Hyundai is gyárt műszaki cikkeket. na meg autókat is
Szóval lehet egy Great Wall Compay
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
tornas
őstag
válasz tornas #50064 üzenetére
Ja, és még valami...
Egy rendes típusszáma sincsen ennek a tápegységnek, és az Ecova honlapján sem látom, hogy szerepelne a 80+ -osok listájában, mint hivatalosan is létező 80+-os táp.
Valamint a JNC honlapján látható 80+ -os logók is hamisítványok, szerintem...
Érdekes dolognak tartom azt is, hogy van 4-féle teljesítmény tartomány, és teljesítményenként 2-féle "80+ minősítéssel". Ebből a szériából meg van APFC-és PFC nélküli is teljesítménytartományonként (mintha valami HKC-szerű belsőség lenne benne...). Nevetséges...
KAMELOT: Az i-tec az egy Kolink származék a ~230 V-ra figyelmeztető címkéje alapján.
[ Szerkesztve ]
"Az oroszlánbőr alól is kilátszik a szamárnak a füle."
-
KAMELOT
titán
válasz tornas #50067 üzenetére
Az bizonyos, hogy aki új erőgépet vesz, az ne ezeket a tápokat vásárolja meg, ahogy az sem, aki az elmúlt évek csúcshardvereit igyekszik most tuningolni kicsit, hogy naprakészek maradjanak teljesítmény tekintetében.
Vannak olcsó és jó minőségű tápok. FSP, SeasonicV1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Graphics
Jómunkásember
válasz tornas #50258 üzenetére
Hogy a jó édes.... Tuning tápegység... Én meg ennyiért adtam az értelmes 400-as FSP-ket
Igaza van annak aki azt mondta, a vakerán minden sz@rt el lehet adni.... LPG, akkor ez nem villannyal megy, hanem gázos durranógázos
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz tornas #50266 üzenetére
Jah, ilyen okosságokat jó olvasni, el is olvasom a megatesztet de izibe
AOpen amúgy teljesen eltűnt?
"Az árakat is figyelembe véve a Coolink AP-350X verhetetlennek bizonyult, 6000 forint körüli árért 400W-on felüli maximális teljesítményleadást, közepes stabilitást és jó felszereltséget kapunk. Leszámítva az igazán hardcore felhasználókat, a legtöbb gépbe a legjobb választás lehet."
Milyen belső ez a Coolink?
[ Szerkesztve ]
-
Boogie33
senior tag
válasz tornas #50373 üzenetére
Teljesen biztos hogy tönkre ment , vissza vittem gariba és ott is megállapították hogy annyi . Csak ezek nem javítanak hanem cserélnek, de mivel ezt már nem gyártják ,nincs nekik , ezért kellene egy másikat vennem a fentebb említett konfighoz ami hasonló kaliberű mint ez.
"Gyerekek,ne legyetek már ilyen közönyösek"
-
-
Boogie33
senior tag
-
moha21
veterán
-
moha21
veterán
válasz tornas #52608 üzenetére
Nem tudom szabálytalan- e, de tényleg elég takony forrasztás és mint ilyen ellenállás szempontjából sem a legjobb. Azt se tudom mennyire melegszik így ez a rézsodrony minden szellőzés nélkül a táp panelja alá besúvasztva és lövésem sincs mennyi áramot kell elvezetnie.
Mindenesetre elég érdekes, bár ha valami béta csak akkor nincs gond azért béta. :-)
Érdekes látni azért a 13V-ot mikor csak az 5V van terhelve, bár szélsőséges terhelés, de akkor sem túl jó látni és a többi érték is éppen benne van a határban az évek múlásával ez pedig csak romlik.Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
atti_2010
nagyúr
válasz tornas #52909 üzenetére
Egy fullos kínai noname 450W tápban láttam YC főtrafót de az a táp megsült egy 170W konfiggal, szerencsére csak a táp.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
atti_2010
nagyúr
válasz tornas #52916 üzenetére
Még neve sem volt csak hogy 450W Power Suply Green P, a shottky körül elszenesedett a nyák és a trafónak is erősen amper szaga volt. Most az M Tech meg az MS-Tech az ugyanaz vagy más.
[ Szerkesztve ]
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
tornas
őstag
válasz tornas #52909 üzenetére
Megtaláltam azt a bontott tápot (Akyga vagy M-tech lehetett Linkworld belsővel), aminek a főtrafóján láttam a YC jelölést. A hasonlóság nem teljes a trafó jelölését illetően, így nem mondanám első blikkre, hogy ebben az Enermax-ban Linkworld belső lenne.
Más:Most bontottam egy Logic 500 W-os (nem Modecom Logic) tápegységet, ami kétágas 12 V-al rendelkezik. A legszebb a dologban, hogy a CPU 12 V-ját egyetlen egy darab 470 mikroFarad-os, KSC márkájú kondi szűri, valamint a másik ágat is szintén csak egy darab 470-es KSC puffer szűri. Mondanom sem kell, hogy semmi köze az 500 W-hoz, meg aztán a panelján is ott díszeleg a 300 W-os jelzés is. Egyébként is teljes egészében alul van méretezve a tápegység, SG6105ADZ vezérlővel ellátva. Az elektronika gyártója számomra ismeretlen, valami CQC lehet.
Eléggé "lerobbant" állapotban (eredetileg 2009.07.28.-án gyártották le a panelt) került hozzám: a nyák erősen megbarnulva-->megpörkölődve, a teljes kondi készlet megpupulva. Javítható lenne, de a hitvány (meg a megbarnult nyák miatt is) minőségére hivatkozva inkább elbontottam.
"Az oroszlánbőr alól is kilátszik a szamárnak a füle."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest