Aktív témák
-
stol
addikt
válasz csurdongulos #32819 üzenetére
Az a VRM hőmérséklet nagyon sok!
-
Dyno
veterán
válasz csurdongulos #32822 üzenetére
Ez enm a táp szeritem, főleg a fagyás miatt.
(#32821) Alc:FSP Everest 500W tökéletes lesz neked, 16K környékén van és még moduláris is és nagyon angyon csendes, amit linkeltél csifi feejtős emrt hangos nem éri meg az árát és elég egyngus a 12V-os áságn 360W-t tud....nekem is volt pont ilyenem, eladtam emrt zavart a hangja nagyon.
-
Dyno
veterán
válasz csurdongulos #32819 üzenetére
Ezeket tuningal nyomtad?
Amúgy az a véleményem hogy a ramoddal van valami.....vagy esetleg a VRM túlmelegszik, bár nekem az X1900XT olyankor inkább fagy....
Probáld emg a RAM-t streess-t a prime95-be, nem tudom melyik beállítás, de van benne egy olyan ami kiszűri ha a ramoddal nem stimm valami, de van memtest is!
[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
válasz csurdongulos #32806 üzenetére
Érdemes lenne nekem is egy furmark+post processinggel leterhelni a gépet, hogy akkor is lekapcsol e?
Próbáld meg.
Csere tápom max egy 420-as chieftec lenne
Az emg a 18A-es ágával már lehet alapórajelhez kevés lenne.
-
Dyno
veterán
válasz csurdongulos #32798 üzenetére
Ezeket műszerrel mérted?
Mert ha szoftveresen az nem mérés, amúgy 12V ágon 10% a megengdedett, a 3,3V és 5V-n pedig 5%.Szóval értékeken belül vagy, ha műszerrel mérted.Probáld meg ha va lehetőséged egy csere táppal, de nem tudom elképzelni hoyg kevés legyen az SS.
-
Baboon
senior tag
válasz csurdongulos #32794 üzenetére
". Terhelve a HD 4870-ekkel 290 watt környéki értékeket mértünk, míg a HD 4850-ek beérték 250-nel. Most az extra Asus sem volt jobb, sőt, egy kis extra feszültséggel lazán a 300-as érték fölé tudtuk hajtani vele a tesztgépet."
A CPU Intel Core 2 Extreme QX6700 volt. Ennek fényében el nem tudom képzelni hogy egy seasonic 430W-al ne tudja kiszolgálni a gépet.
Persze minden megeshet. Lehet már gyengélkedik a tápod.''Bocsánat, hogy ilyen közel megyek Ön előtt''
-
14adam
addikt
-
bartucc
addikt
válasz csurdongulos #31806 üzenetére
Simán el fogja bírni a táp. 400W-ot tud kb 12V-on, és a 4870-el se enne 240W felett.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest