- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Projektor topic
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bambi80
tag
Sziasztok! Egy jól működő iPhone 11 Prot cserélnétek sima Iphone 13ra? Kamera számomra fontos. Köszönöm
-
Bambi80
tag
Sziasztok! Szerintetek érdemes várni az új Honorokra? Abból a szempontból kérdezem, hogy nálunk kaphatók lesznek-e illetve a Google miatt !
-
Bambi80
tag
Sziasztok! A férjem egy xiaomi redmi 3s telefonnal szemezget. Vélemény róla? A tesztet olvasna nagyon jó kis telefon, de én arra lennék kíváncsi, hogy a mindennapi használat során is ilyen szuper? Milyen negatívumokkal szembesültetek? Köszi
-
Bambi80
tag
Honor 8 megéri a plusz 50ezret a Honor 7hez képest?
-
Bambi80
tag
Sziasztok! Egy ismerősöm vacilál két telefon között: Honor 8 és Huawei Nova között? Melyik a jobb? Köszi
-
Bambi80
tag
Szerintetek van esély, hogy a Honor 7 100e alá megy? A Lite most 70e a Média Marktba...
-
Bambi80
tag
válasz
csakany2001 #102459 üzenetére
Miért ezt javaslod? Boltban is megkérdeztem :-)
-
Bambi80
tag
Sziasztok!
Honor 7 Lite vagy P9 Lite? Árban most kb. ugyanannyi a kettő.
KösziOff: Honor 6-t nem mertem bevállalni tekintettel arra, hogy nem mostani darab.
-
Bambi80
tag
Sziasztok! Új telót keresnék 60-70 eFt értékben. Sony Z kerülne lecserélésre (3 éves lassan). Androidos legyen mindenképpen és ne Samsung. Néztem Huawei P8 lite-ot, de azt a tanácsot kaptam 60 ezerét már van jobb. Tipp? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Horgász topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Windows 11
- Milyen TV-t vegyek?
- Külpolitika
- Crypto Trade
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest