- OLED monitor topic
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen notebookot vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
riki
senior tag
válasz
Semplar #75338 üzenetére
Jaj. Ilyet nem szabad leírni, maga a fertő. " Linuxon nincs vírus." Már FIre is írt róla ,kapott utána rendesen. A fanatikusoknak hiába . Szinte csak fizetős védelmek vannak,ami ingyenes a clamavon kívül ,csak rootkittet keres. Tudom van még a sárkányos ,de az új motorokat nem támogatja.Én is próbáltam ,de csak keresni tudtam vele,az aktív védelmet az istenek sem tudtam életre kelteni, pedig olvastam utána rendesen.
Melorin: +1 a Kaspynak
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED monitor topic
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Apple iPhone 11 - népalma
- Hobby elektronika
- Hardcore pizza és kenyér topik
- One mobilszolgáltatások
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest