Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen hangkártyát vegyek?
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- Canon MILC: EOS R és M topik
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Aktív témák
-
andorpapa
őstag
Értem én a helyzetet, és amondó vagyok, hogy már csak az alacsonyabb zajszint miatt is megéri annyit beleölni, ahogy olvastam az Enermax vs. Chieftec topicban, jó halk tápod van, így itt az idő, hogy a CPU cooler se adjon ki túl sok hangot magából. Ehhez pedig baromira ideális a T1B. És ez csak az érem egyik oldala. A másik felén ott van az a tény, hogy a T1B simán veri hűtésben a W4TB-t, így a csere a zajszint mellett hűtéstechnikai szempontból is ajánlott. Egy jól szellőző házban olyan síri csend fog utána uralkodni, hogy öröm hallgatni (tudom, képzavar). Ha meg csak 3 rugót kell befektetned (jobb esetben), akkor jól jársz. Én a helyedben lecserélném. Amúgy meg kösz a választ a másik topicban!
Aktív témák
Aktív témák
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ingatlanos topic!
- Hardcore café
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest