Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Átlépte a 80 milliós álomhatárt a PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Apple MacBook
- Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Aktív témák
-
andorpapa
őstag
Értem én a helyzetet, és amondó vagyok, hogy már csak az alacsonyabb zajszint miatt is megéri annyit beleölni, ahogy olvastam az Enermax vs. Chieftec topicban, jó halk tápod van, így itt az idő, hogy a CPU cooler se adjon ki túl sok hangot magából. Ehhez pedig baromira ideális a T1B. És ez csak az érem egyik oldala. A másik felén ott van az a tény, hogy a T1B simán veri hűtésben a W4TB-t, így a csere a zajszint mellett hűtéstechnikai szempontból is ajánlott. Egy jól szellőző házban olyan síri csend fog utána uralkodni, hogy öröm hallgatni (tudom, képzavar). Ha meg csak 3 rugót kell befektetned (jobb esetben), akkor jól jársz. Én a helyedben lecserélném. Amúgy meg kösz a választ a másik topicban!
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó RM750x tápegység !
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- PS Plus előfizetések
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest