- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Projektor topic
- RAM topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
andorpapa
őstag
Értem én a helyzetet, és amondó vagyok, hogy már csak az alacsonyabb zajszint miatt is megéri annyit beleölni, ahogy olvastam az Enermax vs. Chieftec topicban, jó halk tápod van, így itt az idő, hogy a CPU cooler se adjon ki túl sok hangot magából. Ehhez pedig baromira ideális a T1B. És ez csak az érem egyik oldala. A másik felén ott van az a tény, hogy a T1B simán veri hűtésben a W4TB-t, így a csere a zajszint mellett hűtéstechnikai szempontból is ajánlott. Egy jól szellőző házban olyan síri csend fog utána uralkodni, hogy öröm hallgatni (tudom, képzavar). Ha meg csak 3 rugót kell befektetned (jobb esetben), akkor jól jársz. Én a helyedben lecserélném. Amúgy meg kösz a választ a másik topicban!
Aktív témák
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- alza vélemények - tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gumi és felni topik
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest