Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cristigre

csendes tag

Mindenkinek felhívom a figyelmét, hogy ajánlatos a Samsungokra még csak rá sem nézni. Nekem sajnos éppen SyncMaster 997MB-m van, de éppen ezért írom. Ezt is úgy vettem meg, hogy egyrész pangott a piac, másrészt tönkrement a régi monitorom, és kellett gyorsan egy másik, harmadrész így is kettőt visszaküldtem kapásból, át sem vettem a boltban, pedig direkt nekem hozták. A harmadikat már nem volt pofám visszaküldeni, pedig azt kellett volna. Torzít a kép széle felé, a pesti ''szakemberek'' még mindig abban a hitben élnek, hogy az 1280x1024 az 4:3, pedig ha valakinek van egy számológépe, meg egy kis esze, akkor tudhatja, hogy az éppen 5:4, ez meg 4:3-as monitor, és főleg nincs a monitoromon fekete, hanem afféle középbarna van helyette. Undorító. Alig várom, hogy megszabaduljak tőle.
    Tegnap voltam a nyomdában, ott 22''-os HP-ket használnak, típusukra nézve p1230-asokat. Nézem itthon a HP honlapját, noná, hogy megszűnt a termék. Legalább lenne drága! De nem! Nincs! Lehet, hogy rendes monitort már csak használtan lehet majd venni? Mert akkor inkább úgy, mint sehogy.

Új hozzászólás Aktív témák