Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mini-ITX
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sixkiller6
őstag
szerintem iiyama hm-704 a legjobb 17es monitor... talán még kapható vhol, de egyre kevesebb az esély.
lassan én is lemaradok a crt-kről, lehet h tft lesz belőle...
szomorú vagyok... -
Sixkiller6
őstag
igazán beírhattad volna az adatokat... h nem kelljen linkelni. de sebaj, azért köszi
hát nemtom...
sony g220
bruttó 95e körül
1024 x 768 @ 85Hz
az első adat nagyon sok, pláne a másodikhoz képest. a viewsonicok, ill iiyamák 120Hz körül tudják a 1024x768-at. szal érdekes. elhiszem h jó a képe, de kifolyik a szemem. ezt csak így látatlanban mondom, mert nem láttam még ilyet közelről.
az az eizo viszont elég meggyőznek tűnik, csakház ha még lehetne is kapni az is kb 95 pénz.
viewsonicról már sok szó volt, h jó-jó (legjobb) de nem lehet kapni, és sajnos úgy néz ki, h az iiyamákkal is ez a helyzet -
Sixkiller6
őstag
válasz
Johnny Cage #115 üzenetére
lehet h a szerkesztés előtt ;;; volt
-
Sixkiller6
őstag
válasz
Johnny Cage #105 üzenetére
hát rászántam magam (meg pénzem) az iiyamára, de jött a hidegzuhany, boltos felhívta a ramiris (állítólag ők az importőrök), de azt mondták, h nincs és nem is nagyon hoznak már.
szal nem tudom -
Sixkiller6
őstag
válasz
Johnny Cage #102 üzenetére
-
Sixkiller6
őstag
huhh, azért ez ütős beszólás így reggel. két eset van, vagy neked is ilyen van (765 mb) és akkor egy teljesen nyilvánvaló pszichológiai magyarázata van annak amit mondtál, mégpedig az, h ha feldicséred a saját dolgaidat, akkor értékesebbnek hiszed mint ami, és nem csalódsz ha esetleg sokkal jobbak is vannak, mert te bemagyarázod magadnak h a tied a legjobb. második eset: nem láttál még másik monitort, illetve nem láttál még a 765 mellett mondjuk egy viewsonic p75f-et, vagy egy iiyama hm704-et, vagy egy komolyabb eizo-t...
szal röviden, nagyon mellé lőttél ifjú padawanom. meg ha beleolvastál volna a topicba, nem csak beleröffentesz, akkor meggyőződhettél volna róla, h nem igazán van igazad.
de az önbizalmad az rendben van: mi itt hónapok óta ássuk bele magunkat a témába, te meg jössz a 30e forintos moncsiddal és megmondod a frankót. hmmm...
(ezt az egészet nem lehurrogó hangnemben kell érteni, hanem félviccesen)
[Szerkesztve] -
Sixkiller6
őstag
sonyról egyéb infó, insiderek?
-
Sixkiller6
őstag
na jó, utoljára szólok bele...
ne a tucat-termékeket ajánlgassuk már itt. arra már van nyitva vagy 50 topic. a crt-piac top-kategógiájáról szeretnék véleményeket hallani, és már megbocsásson mindenki, de a samsung-belinea vonal nem ide tartozik...
tehát mai kérdésünk: melyik a legüberbrutálabb 17es crt?
[Szerkesztve] -
Sixkiller6
őstag
válasz
Dani [Amp] #82 üzenetére
bocs, de épp arra találtam ki a topicot, h a legjobb 17es monitorokat beszéljük ki, a közép és alsó kategóriában van ezer másik topic, lehet azokban keresgélni. épp arról szeretnékinfókat gyűjteni, h melyek azok amik köröket vernek a 30e-s társaikra, az ár csak másodlagod, de én igenis meg fogok adni 70e-t a legjobbért. punktum
-
Sixkiller6
őstag
válasz
Sixkiller6 #80 üzenetére
persze ha vki meggyőz h egy 30e forintos samsung jobb mint egy 70ezres iiyamanak, akkor már rohanok is a boltba, és veszek két samsungot, hátha az első beporosodik. és pénzügyileg még akkor is jó vagyok.
mielőtt vki félreértené, nem az ár a minőség mérőértéke, de azért jelez vmit... -
Sixkiller6
őstag
válasz
Johnny Cage #71 üzenetére
johnny: belinaát én is így gondoltam, remélem így is értetted. nem állt szándékomban leghordani
többieknek: amúgymeg itt a legjobb 17es monitorokat próbálnánk kitárgyalni, a top-kategóriát. abban pedig sajnos nem nagyon van helye a samsung-lg-belinea vonalnak. persze-persze szép a képe, meg minden, de nem lehet összehasonlítani egy sokkalta komolyab elektronikát és technikát tartalmazó viewsonickal, eizóval vagy iiyamával. -
Sixkiller6
őstag
hát nemtom, elég sokat olvasgattam a iiyama monitorokról, de szerintem lm-et nem érdemes, bármennyire is diamondtron, az 1024*768@85hz az nagyon karcsú
a hf-nél lévő hitachi képcső is nagyon komoly. szal mindenképpen hf, de méginkább hm703, vagy hm704 igaz ezek már br70000 körül vannak
összefoglalva: szigorúan hf703 -
Sixkiller6
őstag
válasz
Johnny Cage #53 üzenetére
nem gond, megtaláltam magamtól secperc alatt
-
Sixkiller6
őstag
válasz
Johnny Cage #51 üzenetére
johnny, látom kiosztottad őket...
már elhatároztam magam 704utc-re (esetleg 703), már csak egy kis pénzmagnak kéne megjönnie -
Sixkiller6
őstag
válasz
Johnny Cage #48 üzenetére
szerintem a hm704utc simán ott van a legeslegjobb 17es crt-k között. de mondom a dolog azzal fog eldőlni, legalábbis számomra, h viewsonicot nem lehet kapni, és a jövőben sem lehet majd.
amúgy miklandot elküldtem az anyjukba, na jó nem, de szóltam nekik, h nem kóser az árlista -
Sixkiller6
őstag
válasz
Johnny Cage #43 üzenetére
nem hinném h van még viewsonic vhol. ha volt, akkor van annyira kiemelkedő moncsi az, h már eladták. szal vs-ről mondj le sajnos.
iiyama? ugyanúgy überkategória, mint a vs vagy eizo. pláne ez a hm703, hm704 a nagyon ász. marad ez. a gond hogy a hm704utc bruttó 70 pénz...
[Szerkesztve] -
Sixkiller6
őstag
válasz
Johnny Cage #41 üzenetére
mikland és vmi európa computer árlistájában is szerepel a viewsonic p75f+, telefonon persze elárulták, h ''ááá... nincs is''... amúgy melyik árlistában volt benne?
-
Sixkiller6
őstag
válasz
Johnny Cage #39 üzenetére
sajnos a viewsonic p75f+ -t el kell felejteni, a viewsonic olyan régen (értsd fél éve) nem gyárt már crt-ket, h sehol sem lehet sajnos kapni p75-t. pedig én is azt szemeltem ki.
ne tévesszen meg a 0.25 képponttávolság, ez nem lyukmaszkos képcső, hanem apertúra-rácsos, szal messze a legjobb
második tipp az iiyama HM-704utc, atomállat ez is, itt a link hozzá:
Bővebben: link
esetleg ezek: MIRO A1795F, NEC FE791
ha találsz vhol viewsonicot, légyszi szólj már nekem is
thx
six
[Szerkesztve] -
Sixkiller6
őstag
ezért mondom én azt, h egy monitor vásárlás egy fél életre szól, és inkább fizetek érte bruttó 60-70 pénzt, de legyen hibamentes. ezért ajánlom a fent általam említett moncsikat. iiyama, viewsonic, eizo...
-
Sixkiller6
őstag
up
-
Sixkiller6
őstag
Mi a véleményetek a Samsung 757P-ről?
Viewsonicot már sehol sem lehet kapni, IIyamát elvétve, talán -
Sixkiller6
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #26 üzenetére
Szívem szerint én is, csak nem lehet kapni, mikland árlistájában van, de cucc nincs, nem is lesz. vmi másik cégnél ugyanez a helyzet.
mi lenne a második tiped? Iiyama? nec? -
Sixkiller6
őstag
válasz
Sixkiller6 #18 üzenetére
vki? a fentiek közül? ezek azért ott vannak, nem? de melyik az igazi?
alvin, osszad az észt! -
Sixkiller6
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #17 üzenetére
depo.hu-n és pl a station.hu-n még hirdetnek vs-eket, nem tudom h télleg van-e nekik...
bár mondjuk örülnék, ha lenne -
Sixkiller6
őstag
na, a fél napot azzal töltöttem, h olvasgattam. mi a véleményetek ezekről:
Iiyama HM-704 1024*768@120Hz 71e bruttó
Viewsonic p75+ 118Hz 61e
MIRO A1795F 118Hz 58e
NEC FE791 SB 119Hz 57e
LG F700P 120Hz 52e
Samsung 757NF 116Hz 49e
Samsung 757MB 104Hz 48e
a viewsonic ára még belefér, ha azt mondjátok, h ér annyit, illetve tud annyit.
nekem a viewsonic, a nec, és az iiyama tetszik a legjobban, nyilván nem csak dizájnra, hanem tudásra is.
de továbbra is várom az építő jellegű kritikát (''mi a faxért neked 70e-ért 17-es?''), de télleg. mostanában sehol egy jó crt teszt a lapokban, mindenhol csak tft...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Sixkiller6
őstag
iymából mondjuk egy ilyet?
Bővebben: link
én tippjeim:
Philips 107P20
Philips 107B30
Iiyama HM-704UTc
MIRO A1795F -
Sixkiller6
őstag
miből gondolod, h nem adok mások véleményére?
szerinted miért kérdezlek titeket?
én csupán azt mondtam, h nem hazabeszélésekre vagyok kíváncsi, ahol mindenki isteníti a sajátját (értehető pszichológiai okokból ugyebár...), hanem arra, h én láttam ilyet meg ilyet meg ilyet, ezek közül ez a legjobb... vagy, h azt olcűvastam egy tesztben, h ...
szal érted, nem kell nekemugrani... -
Sixkiller6
őstag
először is elnézést, h megint nyílik egy ilyen topic, de a meglévők túl specifikusak (757mb topicok), illetve az átfogók nagyon régiek.
gondoltam lehetne egy topic, amiből mindig frissen kiolvasható a legjobb vétel a témában.
szal a kérdés az lenne, h 17''-es crt monitorok közül, épeszű árhatáron belül mi a legjobb vétel. mert valahogy nem hiszem el h a mindenféle samsung cuccok 25-30 pénzért a csúcskategórát adják.
nem saját véleményekre lennék kíváncsi, h nekem ez van és milyen szuper, hanem objektív válaszokra, akár teszt-linkekkel.
thx
six
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google ad-tech: a bíró szerint illegális monopólium, az USA feldarabolná
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- LG 27UP650P-W IPS Monitor! 3840x2160 / 5ms / 60Hz / FreeSync
- LG UltraGear 32GQ85X-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Eladó Samsung G6 OLED 27" 360Hz HDR10, G-SYNC, FREESYNC, LS27DG600SUXEN, 2024.12. havi, garanciális!
- FÓLIÁS LG 32UR500-B VA Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync / 4ms
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest