Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
6030D
őstag
Nekünk EC van, nyár óta használjuk. Az ügyfélszolgálatuk nagyon jó, segítenek mindenben, telefonos beállítás, bármi. Én azért választottam a Bluesoft Eco-t, mert ez volt olyan keskeny, ami befér a kívánt helyre. Ami hátrányt eddig tapasztaltam, az az, hogy a 25 kg betöltött só tud boltosulni, és nem potyog le. Ilyenkor megjelenik a vízkő is... Egy csavarhúzóval szét kell törni, és utána jó. Ezt regenerálás előtt érdemes. Van nekik is olyan verziójuk, ami ezt kiküszöböli (nem tudom hogyan), de úgy máris nem akkora az árelőny.
Öcséméknek BWT van augusztus óta, 50 kg sóval töltötték anno, és nincs ilyen probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest