Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Mini PC
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Gyors, éles, olcsó: Acer Predator XB273K V5 teszt
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
moleculez
üzenetére
Azért ez nem ilyen egyszerű, mert egy "Androidos" eszköz képességei tág határok között mozognak. Pl. tudomásom szerint az eszközök közötti hívásátadás nem általános Android feature, hanem gyártófüggő. Samu tabon tudom kezelni a Samu telóm hívásait. Kíváncsi vagyok, hogy ez Pixelek között is működik-e.
-
Somatom
veterán
válasz
moleculez
üzenetére
Azért érintgetnek.
Anno PC -n használtam Photoshopot, Premiere -t, AfterEffectset és Sony Vegas -t. Olvastam erről az Androidos Luma Fusion -ről, telepítettem is, de kiderült, hogy ez még régebbi verzió, nem egyenértékű az aktuális IOS verzióéval.
Sztem nem általánosítható, hogy melyik a jobb rendszer. A felhasználói szokások határozzák meg. Az enyémhez az Android a jobb. -
Somatom
veterán
válasz
moleculez
üzenetére
Amikor tabot kerestem, kérdezősködtem az iPad topikban. Azt tanácsolták, hogy ilyen igényekkel maradjak inkább az Androidnál. Nem tudom, hogy miben különbek az iPad appok. Azt tudom, hogy pl. az Androidos CamSam sokkal jobb, mint az IOS verziója, mert az IOS nem teszi lehetővé a floating megjelenést. Nekem ez fontos feature.
Androidon változott néhány app tabos megjelenése. Pl. "kétablakos" lett a beállítások menü. Na, ettől most hova szarjak? Semmivel sem nyújt többet, mint a régebbi megjelenés.
Nem nagyon érdekel, hogy hogyan néz ki egy tab. Nálam a használhatósága számít és e tekintetben szkeptikus vagyok a stock (értsd: Google-féle) Androiddal szemben. Pl. kíváncsi leszek, hogyan képes összedolgozni egy Pixel telóval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung A06 mobiltelefon
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Anno PC -n használtam Photoshopot, Premiere -t, AfterEffectset és Sony Vegas -t.