Hirdetés
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- OnePlus Pad 3
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
5@$
aktív tag
Van egy HAMA aranyozott S-Video-S-Video kábelem, szerelhető végű, semmi baja: asszem 1.5méter hosszú, ára 2.5k
van egy Nvidia TNT2 64 VGA, ami nem tom hogy műkszik e, passzolom, meg se tom nézni, nem is akarok vele foglalkozni aztán van egy Rockwell 56k -s modem driver van hozzá neten, működik a 2re együtt monnyatok egy árat
216.6 MB osWester Digital vinyo több mint valószínű hogy működik! árat monnyatok
ISA-s hangari ez van a chippen: Interwar AM78C201KC 9529CGE B2 ehhez nem találtam régebben drivert.... nem is nagyon kerestem műkszik elvileg árat rá...
Van még egy Asus Ti 4200 ami hibázik mint a dög, nem tudom mitől, megvan mindene, doboz, stb, monnyatok rá árat......
aztán ittvan egy HDD rekk is, sima ATA133 fehér, gondolom műxik, monnyatok árat
Genius cuccos: [link] egyedül az RCA kábel nincs meg ami a gép meg az erősítős része közé kell, amugy megvan mindene, és HIBÁTLANUL szól!
felfelé
Van egy Eladó T-Comos ADSL Modem is, még a régebbi fajta a Fekete, semmi baja nincs, egyedül egy tápot kell neki szerezni de lehet hogy találok hozzá!
3 DB SUNON VENTI 220 Voltosak, nem hangosak, de brutálat fuj, mindegyik uj, 12CM!
szünetmentes táp, amiben nincsnek benne az aksik, de gondolom lehet hozzá szerezni, ha valakit érdekel komoylan, akor mondok meg nézek majd linket vagy tipust, valamint akad egy nagy henger vadiuj 50m 50 eres SCSi kábal, valamint kb 10db tápkábel számítógéphez
amire irtam árat, arra is vágjatok rá valami legföljebb kiröhöglek
FEL
Majd elfelejtettem, aki egyben viszi az kedvezményt kap
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Tesla topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Háztartási gépek
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 45mm GPS+Cellular, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest