Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- DUNE médialejátszók topicja
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Hát a fene tudja, az első rész tetszett, de már ott is előjött az, ami az összes looter játékban, hogy egy idő után mocskos unalmas a grindolás. Illetve volt az a furcsaság, hogy a zombis DLC jobb volt, mint az egész első rész az összes DLC-vel együtt. A második már nem fogott meg. Adtam esélyt a harmadiknak is, de nem éreztem előrelépést, a grafika meg nem indokolta a HW igényt.
-
Daelion
őstag
Na igen mondhatni, hogy már a védjegye lett ez a stílus.
Pedig eleinte nem ilyennek tervezték a BL 1-et hanem sima úgymond nyers/tucat Unreal Engine 3 kinézete volt aztán egyik fejlesztőnek támadt egy ilyen elképzelése és amikor bemutatta a csapatnak akkor rábólintottak. 'asszem még meg lehet találni YT-n ezeket a bétás videókat is amikor úgy nézett ki a játék'Amúgy sokan szokták cell shaded-nek nevezni de ténylegesen nem az mert ezeket ők rajzolják nem csak 1 ráhúzott shader/eljárás. 'azért ebben kicsit több meló van
'
Régen néztem ilyen developer videókat azt ott magyarázták el meg mutatták ezeket.Gépigénytől én mondjuk tartok egy kicsit mert amilyen totál káosz tud lenni end game szinten BL-be ott azért egy szokásosan szarul optimalizált UE 5 lehet gázos lesz.

-
flexxx2
őstag
azért ennek a grafikának van egy egyedi hangulata, amit más fps nem ad meg,
nekem a trailer tetszett, a zene miatt is -
Daelion
őstag
Ha már hozza a BL 3 gameplay menetet pláne end game szinten akkor én elégedett leszek mert csak az számít nálam hosszabb távon egy Looter Shooter játékban. 'nekem nem volt különösebb bajom a sztorival egyik részben sem, célnak megfeleltek de nem az tartott ott egyikben sem'
-
zsolesz967
aktív tag
A hármat végigjátszottam,de annyirra nem adta,a főgonoszra meg már nem is emlékszem.
A második részt Handsome Jack-el viszont nem tudom elfelejteni.🙂 -
A trailerből sokminden nem drült ki, hozza a kötelező Borderladnses elemeket.
Reméljük a legjobbakat.
-
Montanaxy
aktív tag
Jó lesz ez nekem tetszik, kikapcsolós fáradt estékre király.
-
Sirandrish
legenda
Én ugyan várom, de nem a Trailer miatt
-
yanna
addikt
Mit és mennyit kell valamiből inni, szedni, hogy ilyen pattanjon ki valaki fejéből?
-
rubkrisztian
csendes tag
A semmilyen a legjobb szó amit erre a trailer-re tudok mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
'