Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gaming notebook topik
- HP notebook topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Everest / AIDA64 topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
-
s:zozo
aktív tag
Persze az lenne a normális, de a PC-s Gaming nem tud így működni. Nagyon régtől (c64, PC DOS, Amiga) fogva voltak és lesznek is ilyen kirívó esetek. Ez ilyen, lehet szörnyen hangzik, de így van és persze nem szabad elfogadni és vissza kell kérni a pénzt, ennél a játéknál is ha valakinek gondja van vele.
-
aktív tag
megértem és ne felejtsd el hogy erre ott van a refund én visszakértem volna a pénzt, mint ahogy sok játéknál megtettem, de itt írtam hogy nekem szuperul működik a game. Most ezek szerintem nem problémák ha gondod van egy termékkel visszakéred az pénzt és a cég pedig megkapja a visszajelzéseket az online csatornákon.
-
aktív tag
" És akkor az legyen is így" ne adj szavakat a számba. Még szép hogy foglalkozni kell vele és kapja is a negatív értékeléseket a steam-n. A tapasztalat ellenére viszont még veszik az emberek.
"Ezen jót nevettem" sajnos nem vicces a tapasztalat ellenére következő alkalommal is ugyan azok az emberek veszik a frissen megjelent játékot. A PC gaming nem arról szól most sem, hogy minden tökéletesen működik. Javult a DOS-s időkhöz képest azt tény. Sokan vesznek PC-t játékra, de ez nem konzol gaming, már egy hardver összeállítás is szakértelmet kíván és a szoftverek telepítése karbantartása szintén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Gear S3 - második kör
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Gaming notebook topik
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest