Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz .mf #37 üzenetére

Én 5400-as WD Greeneket vettem 12 ezerért, ha belegondolok arányaiban passzol is a tiedhez.
    Most néztem meg az árakat, a 6TB-os ma worst buy, 10% felárért van 8TB-os, ami persze még mindig aránytalanul drága, bár sajnos a 4TB-osok már hozzádrágultak :( (visszaosztva a 35 ezres 4TB-hoz képest 67 ezer már annyira nem is vészesen rossz), legjobb vételnek pedig a 16-20TB ígérkezik, persze csak szigorúan ha a legolcsóbb modellekkel számolunk. A gyorsabb és jobb modellek simán beletudnak csúszni az eggyel felettük lévő árkategóriába, még rosszabb ft/TB arányt hozva.
    4+2TB-ről lépnék, én 8TB-al szemezgettem, de ha már szerelek, másolok, variálok, lehet, hogy 12TB-ot kellene venni, ami majdnem egy árban fut a 16-ossal.
    Tisztára ugyanaz dilemma, mint amikor lecseréltem a 3GB-os HDD-mert, elindultam, hogy veszek egy 8.4-est, és hazaállítottam egy 20GB-ossal (persze a tervhez képest jelentős plusz pénzt elköltve), mert az arányok kb ugyanígy néztek ki. :D

Új hozzászólás Aktív témák