- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SONY LCD és LED TV-k
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Luck Dragon #35 üzenetére
Csak ha előtte nyalogatták magukat.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Igen a DOOM-nál jött elő előszőr, csak nem tudtam, h attól van, de aztán gyanús volt, h mindig akkor vagyok rosszul mikor azt játszom. A google street view-nél is előjön ha sokat forgolódok.
Ez olyan lehet mint a tériszony ha magasban vagy rosszul vagy, ezt úgy lehet kezelni ha hozzászoksz vagyis mindig magasban kell lenned és elmúlik .
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Milyen érdekes nekem az amoled-től semmi bajom szerencsére mert tetszik a képe viszont ha játszom valami 3D játékot, előjön a hasgörcs, szédülés, fejfájás, a rokák kerülgetnek komolyan. Szerintem ha olyankor nem állok le talán el is pusztulok. Amúgy oled tv-vel mi a helyzet?
-