Aktív témák
-
Guseppe
tag
Sziasztok!
Meggyőztetek ez a dual mizéria inkább reklámfogás, mert ahogy látom lényeges teljesítménykülömbségeket nem produkál. Sajna a héten már nem érek rá ezért hétfőn veszem meg a következő nem ultrás alaplapot.:
Gigabyte GA-7N400E-L
Köszi mindenkinek a segítséget. :) -
Guseppe
tag
Sziasztok!
Gép várárlását tervezem, ugyanis eladtam a 2200 cel. gépemet. Rosszból is megárt a sok. :) Egyébként tök stabilan ment és egy rossz szót sem tudok mondani róla, ráadásul az ára sem volt magas, mindenesetre a teljesítménye nagyon gyatra. Ezért gondolkodom az alábbi configban.:
Alaplap:
GigaByte GA-7N400-L1 (AMD/SocketA-nForce2-Dual DDR/FSB 400-AGP 8X+5.1 Audio+LAN)
Proci: AMD K7 ATHLON XP 2500+/ 333 (BARTON)
Hűtés:AEROCOOL DEEP IMPACT DP-101 FCPGA
Sajnos csak 1db 256 MB-os 333MHz-es Samsung Ramom van, így jelenleg nem fog duálban működni. Kérdésem, hogy megéri-e a Dual? Gondolom én vagyok a 27000-ik valaki aki ezt kérdezi. Valójában, hol vehető észre nagyon a gyorsulás?Itt a Prohardver-en azt írják nem számottevő a sebesség növekedés. Mi tévő legyek? :) Érdemes ezt az alaplapot venni, vagy jó az Ultra nélküli változat?
Aktív témák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- sziku69: Szólánc.
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vicces képek
- Gumi és felni topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest