Hirdetés
- TPM (trusted platform module) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
A nagyobb gyerek szokta megjegyezni, hogy már ki kellene tolni a hulladéklerakóba a régi családi gépet — egy FM2+ foglalatos MSI matx lap, A8-7600 és 2*4GB DDR3 ketyeg benne. Én arra jutottam magamban, ha végre sikerül realizálni a cserét, akkor már nem veszünk AM4 foglalattal gépet, biztosan AM5 lesz. Van egy pofás matx ház itthon, amiből építek egy sleeper-t.
A gyerekek is fogadkoznak, hogy a nyáron fejleszteni fogják a gépeiket az ösztöndíjból/diákmunkából összegyűjtött pénzből. Nekem nem is maradt más, mint előre lépni — ők esetleg még tudnak sakkozni egy DDR4 ram köré épített fejlesztéssel. De már eldöntöttem, hogy most először hátra fogok lépni és a végső döntés az övék lesz. Még tovább tudnák vinni az 512GB-os nvme SSD-ket, meg a fejenként 2*8GB DDR4 ramjukat, de ha nem, az utóbbit még eladhatják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5 3500X
- Intel Core i7-12700KF 12-Core 2.7GHz LGA1700 Box (25M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor
- Amd ryzen 5950x + Msi x570s carbon wifi Team Group 32GB samsung b die . Jegelve MMGpOffical számára.
- AMD Ryzen 7 5700X BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-12900K 16-Core 3.2GHz LGA1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest