Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
A nagyobb gyerek szokta megjegyezni, hogy már ki kellene tolni a hulladéklerakóba a régi családi gépet — egy FM2+ foglalatos MSI matx lap, A8-7600 és 2*4GB DDR3 ketyeg benne. Én arra jutottam magamban, ha végre sikerül realizálni a cserét, akkor már nem veszünk AM4 foglalattal gépet, biztosan AM5 lesz. Van egy pofás matx ház itthon, amiből építek egy sleeper-t.
A gyerekek is fogadkoznak, hogy a nyáron fejleszteni fogják a gépeiket az ösztöndíjból/diákmunkából összegyűjtött pénzből. Nekem nem is maradt más, mint előre lépni — ők esetleg még tudnak sakkozni egy DDR4 ram köré épített fejlesztéssel. De már eldöntöttem, hogy most először hátra fogok lépni és a végső döntés az övék lesz. Még tovább tudnák vinni az 512GB-os nvme SSD-ket, meg a fejenként 2*8GB DDR4 ramjukat, de ha nem, az utóbbit még eladhatják.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest