Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csl1982
tag
Hello,
azt elfelejtettem írni, hogy az enyém P6812, de gondolom ugyanarról a típusról beszélünk.
Nincs neki hely, én feltelepítettem a recovery DVD-ről a rendszert SSD-re, lementettem, és kiszedtem az optikai meghajtót, beraktam a helyére a gyári HDD-t egy kerettel. Mondjuk oldalról kicsit furán néz ki, de úgyis szemből használom
(A DVD eleje design-os, ferde, a keret amit találtam pedig egyenes...)
Amúgy is lehet már kis ügyeskedéssel szinte bármit telepíteni (W7, XP, Linuxok...), előtte hónapokig nem használttam DVD olvasót.Ami még számomra kellemetlen, hogy 2x2GB ram van benne, nem pedig 1x4, gondolkozom a bővítésen, de így 2x4-et kell vennem.
Üdv,
CsL
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple MacBook
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
Üzleti előfizetők hirdetései
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest