- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janoska12
újonc
Üdv! Egy Medion Erazer x58426 monitorról lenne szó.
Az a problémám, hogy ps4 proval használom/használnám, eddig tökéletesen működött. Állítgattam a monitor beállítását, és a freesyncet bekapcsoltam. Elsötétült a kép és így is maradt. Rákötöttem a laptopra, ott nem ismerte fel a monitort, 640x480-ban indult, nem is tudtam átállítani. A felbontást a laptopon nagy nehezen megtudtam oldani, de amint rákötöm a ps-re "NO SIGNAL". A ps más eszközökkel tökéletesen működik.
Valaki valami megoldást ha tudna, azt nagyon megköszönném!
-
csaszi72
senior tag
Sógorom most vett németben egy Erazer P6661-t.
Kicsit jónak néz ki..... Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
Ciccuka
veterán
válasz sidravidra #10 üzenetére
Ne csodálkozz, ha használtan veszed (ki tudja mit csináltak vele már)!
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
sidravidra
csendes tag
Helló! Én egy Medion notebook boldogtalan tulajdonosa vagyok, pontosan egy MD96640! Ezt kinn németbe használtan vettem mert szükségem volt egy olcsó de jó kis gépre hogy az itthoniakkal a kapcsolatot tartsam.Hát megérkezett, nagyon szép, működik stb. de 1 hónap után bedöglött a videó kártya rajta a képernyőt felosztotta 8 kisebb képre. Odakint elvittem a szak szervízbe és azt mondták hogy HUF-ra átváltva 60e Ft a javítás. Beletörődtem és úgy hagytam az egészet mert idehaza olcsóbban 37e Ft-ért megcsinálták az NVIDIA video IC cseréjét! egy hónap után újra kézbe vehettem majd furcsaságképp először nem akarta felrakni a gép saját lemezén lévő vid kari szoftverét mert utána állandóan kékhalálozott majd a netről letöltött progi segítségével sikerült! Minden tuti volt újra használhattam de erre az alkatrészre adott 3 hónap garancia után egy héttel újra bedöglött! Most így áll a fiókban mert 37 ezrem nincs egy újabb javításra!! De ki mit fog ki én lehet pont belenyúltam! Külsőre elég tetszetős ez a gép 3gb ramal, 320gb-os vinyoval, 15,4 col-os képernyővel, 256mb-os vid karival elég jónak tűnik(-t)! amúgy tényleg német cég gyártja ezt a típúsú notebookokat, odakint a lidl-be is lehet venni medion-okat!
-
-
Zoty@
aktív tag
HALI!
Nekem egy Medion 17'' TFT-m van , semmi gondom vele!!!
A TFT-je szvsz jó!!! Merem ajánlani!Texas HoldEm for ever!
-
zzzzzz
csendes tag
német
volt már medion gépem is, és most van medion TFT-m szerintem jó.
A google-é meg lehet keresni -
-
shift+ő
senior tag
Tudja-e valaki ki gyártja a Medion típusú eszközöket. És milyenek ezek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest