Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Fujifilm X
- Pánik a memóriapiacon
- Akciókamerák
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TKL
tag
Sziasztok! Az asztali gepemrol szeretnek filmeket es egyeb mediat streamelni a tv-mre, ami sajnos nem wifi képes, azonban van hozza egy measy a2w hdmi stick. A pc-re egy asus router(media szerver/upnp kepes, rt-n14u) van csatlakoztatva, arra pedig egy kulso hdd.
Elso megoldas az volt, hogy raktam a pc-re egy usb-s wifi sticket, azonban olyan gyenge jelet ad, hogy meg egy sima divx tomoritesu videot sem bir atjatszani, nemhogy egy 720ast. (Galaxy s5-rol minden tovabbi nelkul mukodik.
Mivel nem szeretnek venni egy masik wifi sticket vagy wlan kartyat, arra gondoltam, hogy a telefonomat helyezem a dolog kozeppontjaba es keresek valami dlna/upnp lejatszot, ami kepes a pc-rol(kulso hddrol) a hdmi stickre atjatszani a videokat.
Ki is probaltam a bubbleupnp-t, azonban a telefonrol nem tudtam a pc szerverre csatlakozni, ami pedig nem is ismerte fel media szerverkent a routert.
Segitseget vagy a bubbleupnp es a fent emlitett eszkozok mukodokepesse varazslasahoz szeretnek kerni, vagy esetleg mas alternativakat, ugyanezzel a telefonrol iranyitok mindent megoldassal.
Elore is koszonom, boldog karacsonyt!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Fujifilm X
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest