Hirdetés
- RAM topik
- Milyen egeret válasszak?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
Aktív témák
-
schenker
tag
válasz
Il Padrone
üzenetére
kosz-kosz
-
schenker
tag
Ugy latom Egonnak meg helyen van az esze! ManOwar szinten tudott ertelmes emberi hangon megnyilvanulni! De sajnos a tuskok is regisztralhatnak...
Nem baj majd lenyom titeket a moderator! -
schenker
tag
Ne gondold mar mester mester hogy a P4 et veri az AMD?!
Ilyen suletlenseget nem hallottam meg soha!
Lehet hogy celeronnal jobb, de az Intel P4 et nem mulja felul soha a kurva eletbe!
Nagyon istenititek ti az AMDt de az Intelt + egyfolytaban szidjatok! Kicsit elegem van belole, mert az I P4 biztos hogy lealazza az osszes AMDt! -
schenker
tag
Jaj istenem de ostoba lettem...
Mar magammal levelezgetek (pontosabban valaszolok)! -
schenker
tag
-
schenker
tag
Az a helyzet gyerekek, hogy atallitottam a BIOSban a FSB cuclit es mo'ma lazan 2,68GHz en donget. Ne basszak ra feszultseget, jo ha az eredetin marad (BIOSban= auto ami kb. 1,5V)
Lenne meg 1 kerdesem:
Mire allitsam az Aperture Size-t a BIOSban? 32MB, 64MB, v 128MB? Ki tudja pontosan mire valo ez? A magyarazat szerint (angol): vmi PCI modban hasznalatos rekesze az AGP memorianak??? Szoval: mire allitsam..? -
schenker
tag
Szasztok skacok!
Minden eddigi hasznos infot koszonok... Az ur legyen veletek. Biztosan fel tudom en az FSB-t turni 133MHz re? Allithato ez a BIOSBAN? -
schenker
tag
1000 bocs a cimet elirtam.
Helyesen: Meddig huzhato a Celeron 2.0GHz CPU? -
schenker
tag
Sziasztok ismet!
Amint az a cimbol is kiderul, meg szeretnem tudni hogy meddig huzhatom. En MSI parti vagyok, az apaplapom es VGAm is MSI gyartmany. Szoval: letoltottem egy fuzzy logic 4 progit, amivel szoftveresen allithato a szorzo (multiplier) es a FSB. Ezaltal aCPU orajele novelheto. En ranyomtam az autora, ami auto meghatarozta a felso erteket. 2.0 bol lett 2.16GHz. De vajon merjem-e/szabad-e meg egy kicsit megtuningolni? Mondjuk 2.3 mar eleg jol hangzana!
Ez iranyban kernem velemenyezesuket?
Mit bir ez a proci?
Elore is rengeteg koszonom...
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Eladó i7 7700
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest