Hirdetés
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
-
Egon
nagyúr
Teszteld le a procit, hogy stabil-e ezen az órajelen (az hogy elindul a Win, még nem jelent szinte semmit...). Ajánlom a Prime95-öt erre a célra (esetleg tömörítés Winrarral alapórajelen, aztán a tömörített fájlok (minél nagyobbak) tesztelése tuningolt gépen). A feszt nem kell növelned, csak ha nem stabil a fenti tesztek során. Egyébiránt, ha van fix. PCI/AGP beállítási lehetőség a biosban, és a memóriáid is bírják, nyugodtan húzd tovább (akár 150 MHz-es fsb-re is).
AGP apperture size: érdekes kérdés. Mindenkinek más jön be. Én a 64 MB-ot javaslom. -
ManOwaR
tag
szerintem jóval többet bír, valszeg. még a 2.3Ghz-nél is többet. szoftveresen nem állítható a szorzolock, csak a fsb. szerintem kedetben simán adj neki a biosból 133mhz fsb-t. ez 2.66Ghz, meg rakj rá, ha nem bírja némi feszültséget, de a feszültséget óvatosan mérd, nehogy lerohadon a proci.
Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi