Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
Aktív témák
-
André
tag
válasz
doglotthal
üzenetére
Sajnos még nem jött válasz, küldök neki mailt.
-
Velocity
aktív tag
Jah, sajna a profi hangfelvételtől ''kicsit'' messze áll, de übersürgősen kellett valami megoldás, és hirtelen ez jutott eszembe legkézenfekvőbb megoldásként! Egyébként meg a célnak tökéletesen megfelel nekem, amikor éjfélkor zörgetek lefelé a partyhelyre, és valami ütős, hangos, és minél egyedibb zenére van szükség, és a minőség a legkevesebb (mármint a tisztasága) a lényeg, még annyi, hogy nem torzítson (sokat), egyébként meg ha van valakinek MD-je otthon, arra is tokéletesen lehet felvenni! Mixeket pl arra szoktuk rec-elni!

-
Lortech
addikt
Egyébként használtam már én is sok felvételre a goldwave-et. Volt egy időszak, mikor rengeteg műholdas adás hangját (éppen techno volt az is) rögzítettem vele. Egyetlen bajom az volt vele, hogy előre meg kellett határozni a hosszát a hangnak.
Ha más megoldás nem jöhet szóba, akkor jó megoldás ez is. Viszont azt nem értem, hogy miért a realtekedre kötöd line in-re. Szerintem ott is sokat veszthet a minőségéből, azért a live biztos jobban vesz fel. Viktor77 megoldása még jobb lehet, ugyan nem próbáltam még.
szerk: jah, gondolom azért, hogy halld közben is a felvételt a hifin, bár biztos megoldható máhogy is.
[Szerkesztve] -
Velocity
aktív tag
természetesen ez igaz, de ha amikor csak 96 kbps-sel jön és ráadásul a jelerősség sem állandó, nekem így is megteszi, mivel amiket én veszek fel, azok általában csörgős-csattogós-sistergős űberkemény techno zenék, és azoknál (mármint a technonak is azon változatánál amit én szeretek - lásd fent
) nem feltétlenül a legszuperebb stúdióminőségre van szükség 
Persze ez csak egy ötlet volt, hátha egyszer netán valaki hasznát vesz
-
Velocity
aktív tag
Online rádiót a következőképpen szoktam felvenni: Van egy nagyon jó kis progi, a GoldWave Bővebben: link és két darab hangkártya:
Winamp output --> SB LIVE
GoldWave rec device --> Realtek input
És szépen fogod magad, egy jack-jack kábellel összekötöd a két hangkarit (nekem: sb out --> rt in) majd az inputos hangkariból az outputra kötöd a hifit Bővebben: link! Majd nyitsz egy új fájlt a goldwave-ben, beállítod milyen hosszú legyen, mondjuk én egyszerre max. 2-3 órásakat szoktam venni... -
[w]
őstag
Streamripper röhögve felveszi.
(mellesleg nálam most is működik a kereső, bár lehet a topic megnyitásakor éppen nem volt jó...)
Bővebben: link -
DeFrAgGeR
tag
Hát kipróbáltam vagy 6 programot, de a DEEJAY-t nem lehetett felvenni sehogy sem. Remélem azért a profik minél hamarabb közzéteszik a felvételeket...
De öröm az ürömben, hogy tegnap szabadtéri maydaycopy partyt csaptunk...Egy jobb hangcuccal felszerelt autóból zúzattuk a rádiót kint a szabad ég alatt.
Megérte.
Jövőre biztos nem hagyom ki, mert fáj a szívem miatta.De azért még ugye itt a Parádé, mint nagyszabású party...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
karyo
senior tag
Egyébként a jegeslegjobb house rádió ez:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
vtechun
veterán
nah! valakinek sikerült felvennie? a tesóm majdnem ment, mert ingyen tudott volna bejutni, de többe került volna a vonatjegy, mint amennyi pénze volt, így nem ment

-
vtechun
veterán
nemhogy felvenni, de még hallgatni sem tudom jelen pillanatban...
-
_Volkovy_
nagyúr
olyan progit keress,ami tud felvenni ''what u hear'' alapján:
vagyis mindent felvesz,ami kimegy a hangszóró felé.creative kártyákhoz van ilyen progi,sztem más felvevő is tudja. -
doglotthal
aktív tag
válasz
doglotthal
üzenetére
upp!
-
Kobe
veterán
válasz
doglotthal
üzenetére
http://195.70.38.133:8000/deejay128.mp3
ha 1280as sok, 56ra köll átírni -
Kobe
veterán
egy két ismerős próbálkozik vele h felvegye több kevesebb sikerrel...van aki csatlakozni se tud, bízd a 'profikra' ők minőségibb felvételt juttatnak közkézre
-
doglotthal
aktív tag
Hol lehet fogni a radio dj-t a neten?
-
DeFrAgGeR
tag
Szevasztok!
A mai MAYDAY-t egy magyar csatorna is közvetíteni fogja (Radio D**Jay).
Szeretném valahogy felvenni az online rádión keresztül a műsort. Viszont rengeteg programot kipróbáltam már, de mindegyik vagy hibaüzenetet adott,vagy el sem indult...
Ha valaki tudja hogy kéne SEGÍTSEN!!!
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Sorozatok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Formula-1
- További aktív témák...
- DDR5 Mini Gamer PC - i5 12400f, RTX 3070 Fe, 512 gb SSD
- Iphone 16 Pro Max, 1 TB. Független.
- Iphone 17 Pro Max 256gb,bontatlan,független,Eu
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) nem feltétlenül a legszuperebb stúdióminőségre van szükség 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)