Új hozzászólás Aktív témák
-
Iginotus
addikt
szóval visszatérve akinek ilyesmi baja van cserélje le a kariját dx 9 kompatibilisre és lás csodát minden jo
király hogy ezt még a readmi sem irja...
-
Cyberdead
csendes tag
Naja lehetséges... bár lehet hogy én kerestem hanyagul de igazából nem találtamértelmes linket ehhez kapcsolódóan és ezért gondoltam h itt talán kapok infót
Ha valaki még is tudna ilyen oldalt írjon lécci
u.i:a 3ds max oladlaán nem találtam érdemlegesett tehát ezt ne ajánljátok lécci
köszi még1szer -
Iginotus
addikt
ujjal is kifagy lehet kevés neki a dx8.1 es kari?
ja és texturázásnál is fagy.. -
Cyberdead
csendes tag
Tudom hogy itt maya a téma denekem 3ds maxxal lenne kérdésem csak más nem túl réghasznált topicot nem találtam 3dvel kapcsolatban
Szal csak annyilenne hogy nem-é tud valaki linkeket ahol tutorialok és még fontosabb pluginok találhatók??
[Szerkesztve] -
Iginotus
addikt
kikapcsoltam most ugy tünik jo de tesztelem még..
az elöbb maya közben kapcsoltam ki..... -
Iginotus
addikt
Bővebben: link
Szóval ha sokat forgatom akkor ezt irja ki és csak ha poligonokat használok..
kárgya egy 9100 128 mb-s és rossz a tv outja lehet ehez köze eddig semmi játékban és másik (nurbs poligonnál) nem sinálja.
szóval várom a szakikat.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest