Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
Ezt már mások is mondták. Valószínűleg az van, hogy csak .com végű emilcímet fogad el.
egyébként halkabb nem lesz tőle a vinyó?
mert nekem van egy sata-s 120-as sulinetes maxtorom, és szvsz rohadt hangos, amikor ír, olvas... néha úgy teker, mint az 5-6 évvel ezelőtti vinyók... (pedig a maxtor a leírásában azt írja, hogy ez ''extremely silent'' tipus!!)
próbáltam a maxtor halkítóprogiját, az acoustic management-es amset progit, de természetesen a sata vinyót nem ismeri fel, úgyhogy ez a megoldás kútba esett.
kicsit morcos vagyok, mert mivel sulinetes a cucc, el sem adhatom. ja, és 35 rugó volt. oké, hogy visszakapom, de akkor is... És, hogy miért ezt vettem? mert ez volt...
momentán a nem vagy ritkán használt nagyméretű adataimat (filmek, etc) tartom rajta, és a rendszervinyó maradt a régi 40 gigás, 5400-es maxtor, ami ehhez képest hangtalan...
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- iPhone topik
- Újratervezés: biztonsági okból változtat a Tesla
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honda topik
- ASUS routerek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest