Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
philoxenia
üzenetére
attól függ, milyen menedzsmentszerződés volt.
de a menedzsernek egy feladata van : hogy menedzseljen.Ha egy menedzsment képes olyan állapotba hozni egy céget, hogy az eladható, és lenne, aki megvenné, mert eredményes, akkor azt mondom, hogy megérdemlik a jutalmat.
Nade a MÁV-ra nem hiszem, hogy jelen formájában sok vevő jelentkezne, mert egy átláthatatlan, megreformálhatatlan pénztemető, ami oly' módon szolgáltat, hogy az egyszeri ember, amint megteheti, nem veszi igénybe a szolgáltatását, hanem inkább kocsival megy.
Szerintem innentől fogva le is zárhatjuk az összehasonlítást.Szerintem meg kell várni, hogy teljesen csődbe menjen, és az alapoktól újra kell majd építeni az egész céget.
Ui. most vezettem 4 órát azért, hogy fölhozzam a barátnőmet Pestre. ezúton üdvözlöm Gaskó urat meg a felmenőit.
Uui @bajuszati : nekem tetszett a levél, bár lehet, hgoy régi, de találó

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest