Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Darkwood)
őstag
válasz
paramedic
üzenetére
1, Nem a vállalt célállomáson állt meg! -----> sztrájk helyzetben ez előfordul. Én is éltem már meg 1 évvel ezelőtt.
2, Az amúgy sem olcsó jegyet végig fizette ki minden utas! -----> vissza lehet kérni az árát!
3, Olyan településen állt meg és nem volt hajlandó továbbmenni a vasutas, ahonnan egy és háromnegyed óra múlva indult egy! darab Volán busz. Egy busz a többszáz utasra?! -----> sztrájk helyzetben előfordul!
4, Kisgyerekek, csecsemők, terhes anyák várakoztak ott órákig, a 6 fokban arra, hogy valahogy bejussanak Budapestre.-------> sztrájk helyzetben előfordul!Én nagyon sajnálok mindenkit, de a sztrájk fogalmát nem hiszem, hogy definiálnom kéne! Leszögezem mégegyszer: Nem vagyok a sztrájk pártján, mert nagy részével nem értek egyet, de ha ők sztrájkolni akarnak, akkor csinálják! Próbálom objektíven látni a dolgokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Ryzen 5 5500 - RTX 3070 AORUS - 16 GB RAM - 500 GB NVMe SSD
- EKSÖN! Microsoft Surface Prémium Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Xiaomi 15T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ZOTAC GeForce RTX3080 AMP HOLO LHR 10GB Dobozos
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest