Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Amazon Kindle
- Nikon DSLR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- OLED monitor topic
- Egér probléma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Cracovia nemzetközi gyors dettó.. A kocsik hátsó felét (talán még többet is) Hatvannál lekapcsolják (és megy Salgótarjánba), ebben a részben átlag 1kocsira jut két ember, tök üres. A másik fele, ami Miskolc felé megy tovább, aztán Hidasnémeti, az meg tömve van. Ráadásul az első kocsi csak külföldi forgalomnak van fenntartba azt hiszem. Biztos van valami oka ennek is, csak akkor elég idegesítő tud lenni.
Egyébként elég sokat vagyok kénytelen vonattal utazni, a szolgáltatást már kezdem megszokni, fel se veszem az apróságokat, hogy nincs fűtés, kések, viszont a kedves utastársakat elég nehéz. Az egész társadalom képviselteti magát..de ez már off.
brownus: az azért nem működne szerintem, mert a kedves utazóközönség úgy intézné, hogy ne működjenek az automaták, aztán arra lenne fogva a jegy meg nem vásárlása. Persze az emberek elenyésző száma miatt volna ez így, a többség biztosan szívesen fogadná, főleg mikor keletiben kéne jegyet váltani délután 5kor.. (volt, hogy több mint egy órát vártam, na azóta veszek mindig menettértit)[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Samsung 850 EVO 256GB SSD eladó
- Samsung SyncMaster EX2220 Monitor kisfogyasztású Full HD LED monitor
- Bivaly erős 10 magos Dell Latitude 5430 (12.gen Core I7 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Apple Watch Ultra 2 Natur Titanium, Alpine Loop szíj, még 9 hó gari Emag vásárlás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest