Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Ez aztán elég komoly ProArt monitornak tűnik!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kompakt vízhűtés
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
Új hozzászólás Aktív témák
-
sss
őstag
válasz
-FreaK-
üzenetére
"Ott Bécsben éjjel nem volt semmilyen ügyfélszolgálat, a kalauztól kellett volna kérjek esetleg igazolást, ha tudtam volna róla, hogy kell." Az mondjuk gond igen. Nagyobb késés esetén tudsz már azon a vonaton a kalauztól is kérni igazolást igen.
"Ott senki nem nyomtatott volna semmit szerintem, akkor sem ha van nyitva ügyfélszolgálat." Tavaly pedig pont Bécsben jártunk így. Nyomtattak jegyet egy későbbi vonatra ingyen.
Őszintén szólva nem tudom mi lett volna ott a jó megoldás ha nincs ügyfélszolgálat. Esetleg a másik vonatnál indulás előtt keresni egy kalauzt és elmagyarázni, hogy mi a helyzet. Ha megmutatod a Bp-Bécs jegyedet is, és látja hogy ténylegesen késés volt akkor talán annyi elég lett volna.
Ha csak simán felszállsz és mégsem jó az előző vonatra szóló jegy... nem tudom, hogy lehet-e (még) a vonaton jegyet venni. Viszont biztos vagyok benne, hogy úgy még drágább lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Rackszekrény - APC NetShelter SX 48U, Fekete, 2258H x 600W x 1070D mm TAA
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest