Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
Szerintem a legjobban azzal jársz, ha magyarázat és példa is van hozzá. Csak könyvből nehéz megérteni szerintem, főleg ha ennyire régen és ennyire az alapoknál vesztél el.
A mateking.hu honlapot javaslom. Itt tényleg a totális alapoktól a műszakis egyetemi mérnöki matematika szintig el lehet jutni.Persze van mindenféle netes anyag, ingyen is. De ennyire jó minőségű, átfogó, tételes, egyben felépített magyar nyelvű anyagról nem tudok. Ez egyetlen forrásként elég a semmitől a nem matek szakos, de egyetemi matematikai szinthez.
-
axioma
Topikgazda
Hat szerintem egye'nfuggo, mi a jo elmagyarazas, de elso blikkre full osszefoglalokent 'az' Obadovics konyvet ajanlanam. Alt.isk.-tol egyetemi szintig minden van benne. Mondjuk lehet, hogy kisse tomeny, akkor antikvarbol vagy konyvtarbol egy tankonyvcsalad sorozatat is be lehet szerezni.
Modernebb megoldasnak meg inkabb netrol, letoltheto tananyagok, eloadasok, wiki, satobbi. Foleg ha angol nem gond, de magyarul is irott anyag sok van. Ha nincs mas otlet sorvezetonek, erettsegi feladatmegoldasokban szepen be van hivatkozva hogy mi milyen okbol korrekt lepes.
Persze ez kb. a megertes. Ha feladatot akarsz tudni megoldani, akkor gyakorlas.
Ja es egy sarga fuggvenytabla beszerzese, az jol kovetheto kepletgyujtemeny [az ujabb az szarabb ebbol a szempontbol].
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest