- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
Jah,térjünk nyugovóra.Ma is buli,ugyanúgy,mint tegnap.
Zoxigén pí mindenkinek. -
Chapell
aktív tag
ezaz, már nem csak a hozzászólások keverednek :D
-
salazol
őstag
Ezt magyarázom.
A topikinditó mászter és szlév meghajtókat akart bekötni.
Nem káblszelektest.
Azért irtam oda a végére, hogy cs esetén nem lenne mindegy.
Egyébként havalaki CS-es meghajtók bekötésében kérne segítséget, akkor szerintem minden jóakaratú rendes ember lebeszélné róla, és elmagyarázná neki a ma és sl jumperelés nagy titkát. -
Chapell
aktív tag
elektronikához meg nem értek, csak logikusan próbáltam gondolkodni, de mint látható nem sikerült. :P
-
Chapell
aktív tag
''Ha be van jumperelve igy ahogy irtad, akkor mind1.
Cable select állásban nem mind1.''
Ezt tőled idézem.
Egyébként az 1. 6 hozzászólásban semmi hülyeség nincs, most nem tudom minek kellett ezzel előjönni. Egybként ha meg master/slave-en van, akkor meg úgy is kötheti ahogy mondtam. ;] -
Chapell
aktív tag
jó csak azt nem értem miért kötsz bele abba amit írtam, amikor így van. Ha cable selectre nyomja, akkor akkor az alaplai csatlakozóhoz közelebbihez kell a mastert lökni, a 2.ra meg a slave-t. Nem mondtam hogy kötelező így, de ajánlatos, cable select amúgy is sz@r nlhány alaplapon + vinyón.
-
Chapell
aktív tag
A kábel fizikájából adódóan az alaplapi csatlakozótol az 1. csatlakozóig elvileg gyorsabban érnek az adatok, és mivel általában a masterre pakolod az oprendszert, ezért jobb ha ez van a közelebbire bekötve. Persze végülis mind1 hogy köti be, ha master/slave-re van jumperelve, de ha cable selectre nyomja akkor így kell.
-
salazol
őstag
Akkor tegyük aranyozott fémtüskére a monitort, és gyorsabb lesz az egér, ugye?
-
Marek
csendes tag
A kérdésem a következő:
Van két merevlemezem az egyik MASTER a másik SLAVE
az IDE kábelen melyiket kell elöbb melyiket kell utoljára felfüzni ???
(remélem érthetően irtam le)
Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest