Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• [Prolixus]

addikt

válasz oriic #683 üzenetére

Aha, bocs ezt akkor nem volt időm elolvasni, utána meg elfelejtettem. Amit említesz a 2. pontban az ugyanaz amit én írok csak pepitában, persze gondolom ezért is linkelted. :)

Hát igen, ezek a könnyen kitalálható forgatókönyvek/magyarázatok arra, ha feltesszük, hogy ilyen páncél lesz az új játékban, lesz N7, lesz Carnifex variáns stb. És a készítők legutóbbi tárgyalt nyilatkozatai alapján ezek benne lesznek.

Őszintén szólva egyik sem tetszik. Főleg azért nem, mert egyikhez sem kell túl sok fantázia, ezek mind nagyon olcsó, nagyon könnyen kitalálható húzások lennének az írók részéről, ami eleve megkérdőjelezi a játék minőségét ilyen szempontból. Ezért is írtam, hogy valami trükkös dolgot kell kitalálni, hogy ezek a visszatérő elemek ne legyenek bullshit faktorosak (vagy simán csak erőltetettek).

A legjobban nekem amúgy ha már választani kellene az alterverzum tetszene. Csakhogy pont ez a legkevésbé valószínű, hiszen azt mondátk, hogy jóval a trilógia eseményei után járunk. Ez meg eleve feltételezi, hogy a trilógia eseményei azért megtörténtek.

Új hozzászólás Aktív témák