Hirdetés
- RAM topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Lehet. A tiszta adept meg tech profilomat ritkábban használom. Viszont hogy feltűnőbb lenne azt nehezemre esik elhinni. A korábbi részekben is szinte csak engem lőttek. Ettől már csak az a szint van lejjebb, amikor kizárólag csak engem lőnek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#4911) xPraetoriaNx
Azt még nem volt alkalmam figyelni, hogy a lövéseik milyen gyengék. Nem szoktam én rájuk hagyni azt a bizniszt. A képességeik viszont tényleg elég erősek, legalábbis ilyen aránytalanságra utaló élményem már nekem is volt. Fiend életerejének 2/10-e még simán megvolt. Éppen hátráltam közben meg reload, aztán egyszercsak puff, meghalt. Nyilván én semmit nem csináltam vele. Valamelyik csapattárs végezte ki. Kb akkorát sebzett rajta, mint én egy kombóval...Én is néztem egyet, hogy mi a rákot használsz öreg, adjá belőle nekem is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 17 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)