Hirdetés
-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
Apollyon
üzenetére
Ezzel csak reszben ertek egyet. Azt nem lehet szerintem ilyen sarkosan kijelenteni, hog a Bioware egesze a nagy es gonosz EA rabszolgaja es jok lennenek, ha felszabaditana oket valami hos lovag

Inkabb arrol van szo, hogy a Biowaret sok olyan fejleszto, designer es iro hagyta ott, akik addig maga a Bioware voltak es kozos munkaval megalkottak azokat a muveket, aniket annyira szerettunk.
Mar sokszor leirtam, de nekem a legfajobb pont az iro, Drew Karphysyn tavozasa. Lenyegeb o es csapata talaltak ki azt a stilust, ami miatt a mass effect 1 az lehetett, ami: a legjobb ur rpg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Renault, Dacia topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Filmvilág
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fűnyíró topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest