Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Socket AM4
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
Apollyon
üzenetére
Ezzel csak reszben ertek egyet. Azt nem lehet szerintem ilyen sarkosan kijelenteni, hog a Bioware egesze a nagy es gonosz EA rabszolgaja es jok lennenek, ha felszabaditana oket valami hos lovag

Inkabb arrol van szo, hogy a Biowaret sok olyan fejleszto, designer es iro hagyta ott, akik addig maga a Bioware voltak es kozos munkaval megalkottak azokat a muveket, aniket annyira szerettunk.
Mar sokszor leirtam, de nekem a legfajobb pont az iro, Drew Karphysyn tavozasa. Lenyegeb o es csapata talaltak ki azt a stilust, ami miatt a mass effect 1 az lehetett, ami: a legjobb ur rpg.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteDesk 800 G3 (USDT), i5-6500T, 8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- BOYA BY-V2 2.4 GHz-es, ultrakompakt, duál vezeték nélküli mikrofon szett
- LENOVO ThinkPad Yoga 370,14",FHD, i5-7300U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,LTE,TOUCH
- 2018 MacBook Air 13 Retina, i5, 256 GB SSD / 8 GB ram, nemrég hőpasztázva + tisztítva, karcmentes,
- LENOVO ThinkPad s3 YOGA 14",i5-5200U,8GB DDR3,256GB SSD, WIN10,TOUCH
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (utolsó darab)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest