- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mikrofon topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
- Analóg fényképezés
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
Apollyon
üzenetére
Ezzel csak reszben ertek egyet. Azt nem lehet szerintem ilyen sarkosan kijelenteni, hog a Bioware egesze a nagy es gonosz EA rabszolgaja es jok lennenek, ha felszabaditana oket valami hos lovag

Inkabb arrol van szo, hogy a Biowaret sok olyan fejleszto, designer es iro hagyta ott, akik addig maga a Bioware voltak es kozos munkaval megalkottak azokat a muveket, aniket annyira szerettunk.
Mar sokszor leirtam, de nekem a legfajobb pont az iro, Drew Karphysyn tavozasa. Lenyegeb o es csapata talaltak ki azt a stilust, ami miatt a mass effect 1 az lehetett, ami: a legjobb ur rpg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Peugeot, Citroën topik
- Orvosi kérdések
- Star Trek
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Intel i5 9600K / Beszámítás OK!
- Intel Core i5 10400 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- Asus Rog Strix Scar G635LW-RW011W
- Lenovo IdeaPad Slim 3/15.3" WUXGA/Snapdragon X X1-26-100 Processor/24GB/1TB SSD/GARANCIA
- Dobozos, új, gyári magyar világítós bill E14 G4 i5-1235u, 40Gb ram, 256Gb NVMe, áfás számla
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Acer LED monitor (B247Y)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest