Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
leviske
üzenetére
Ezt mondták is, hogy a multis tapasztalatokat át akarják ültetni a harcrendszerbe és átvesznek dolgokat onnan.
Amúgy szerintem sem gáz a class rendszer hiánya. Én kb. minden playtrough során adept vagy vanguard voltam (egyszer talán sentinel). Egyszerűen azért, mert első blikkre ezek tűntek a legélvezetesebbnek. Nem arról volt szó, hogy a többi class-t nem szerettem volna kipróbálni, egyszerűen arról, hogy azt nem szerettem volna, hogy egy esetlegesen rossz(abb) választás kevésbé élvezetessé tegye a játékot. Szóval nem volt kedvem 30 órát lehúzni egy engineer-rel ha nem is tetszik annyira, vagy újrakezdeni a játékot 2-3 óra után ugyanezen ok miatt.
Itt ennek a veszélye nem lesz meg, nyugodtan kipróbálhatok mindent, ha nem tetszik akkor hanyagolom. Ráadásul ha ügyesen csinálják a boss-okat, akkor tényleg rá lesz kényszerítve az ember a skill cserékre, ami azért szerintem hozzátesz az élményhez. Apróság, de én szeretek nagyobb harcok előtt "felkészülni" átgondolni, hogy mit vigyek magammal felszerelés kapcsán, milyen képességeket használjak satöbbi. Ha lenne egy jól bevált skill-set, akkor ilyenre nem lenne semmi szükség. Így most nem csak a fegyvereket válogathatjuk majd össze, hanem a képességeket is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- GL.iNet OFF topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Vanda GAMER-Pc, ASUS B560m, i5-11400F, 16GB DDR4, 1TB PCIe M.2 SSD, RTX 5050 8GB, 550W 90+, WiFi
- Kingston Fury Beast 2x8GB ddr4 2666mhz KF426C16BBK2
- OHH ! Dell Latitude 9430 Üzleti Profi Prémium Ultrabook 14" -80% i7-1265U 32/1TB IRIS Xe FHD+
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Chieftec Eco Series 600W táp eladó!
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest