Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chabe89

    addikt

    válasz KubanitoS #12339 üzenetére

    A Zona C egy master file (egyetlen TPF) és az egész játékban cseréli a pályák texturáit (DLC-ket külön kell).

    A Character Texture Overhaul is cseréli a játékban nem csak Shepnek, de az összes NPC-nek a pofázmányát is. Tehát ez is a egy "monster" mod.

    Nem kell semmit sem egyesével töltögetni csak a ruhákat, meg a fegyvereket.

    Telepítésre nem mondanám, hogy nehéz inkább időigényes. Első indításkor a texplorer felépít magának egy tree-t. Ez eltarthat 1,5-2 óráig is, de ezt csak egyszer kell megcsinálni. Utánna kb. annyi az egész, hogy megnyitod TPF Tools-ban a TPF fájlt amit használni szeretnél ott alul rámész először, hogy "analyze with texplorer" és utána az utolsó gomb "apply all" vagy valami ilyesmi, sajnos most nem tudom megnézni, mert nincs fent a játék. Utánna pedig megvárod még lecserélgeti magának. A Zona C, a DLC-k meg a Character Texture Overhaul eltarhat akár 1 óráig is, de mint mondtam ez egy egyszeri alkalom, ha jól csinálod. Biztonsági mentést mindenképp csinálj azokról a mappákról amit írnak a First Time Setup-ban.

    Lehet, hogy így leírva bonyolultnak tűnik, de nem az. :) Mondjuk arra figyelj, hogy ne össze vissza telepítsd őket. Ebben a sorrendben nekem minden rendben volt.

    Ameddig meg dolgozik nagyon ne csinálj mást a gépen. :) Nézzél TV-t vagy foglad el magad valamivel, mert elég uncsi bámulni a monitort még csinálja. :)

Új hozzászólás Aktív témák