- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
válasz
Chabe89 #12338 üzenetére
Nézegettem a linkjeidet. Itt van ez. Erről az oldalról, ha jól látom legalul "Zona C" után vannak maguk a pálya HD modok. Jól értelmezem? Bevallom, kicsit komplikált ez az oldal, viszont rákeresve kb mindenhol az jön ki, hogy ez a legjobb.
Konkrétan ezt a linket találtam. Tehát ha ezt letöltöm és sikerül valahogy berakni, akkor ez kb fullos HD pályacsomag lenne? Mivel ahogy látom a többi letöltés Zona A, B stb csak karakterek, fegyverek, stb. Viszont vant fent youtube-os sample video.
ME3 Explorert nagyon nehéz használni? Láttam a leírásokat, amelyek nem tűntek egyszerűnek. Van valami "pár klikkes" megoldás egy sima textúracserére?
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest