Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Unigine Superposition Benchmark
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini PC
-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
Vistaboy
üzenetére
SPOILER
Akkor jó úton vagy, h a végjáték után lássál vmi kis finomságot tőle.
Sajnos nem lehet olyan kapcsolatot kiépíteni vele, mint a többiekkel, de ha a végjátékban megmented és jóban vagy vele, akkor lehetőséged lesz őt is felhívni a kabinodba. Legalábbis ezt olvastam és láttam videót is róla, tehát 2-jára biztos, h megmentem.
Kelly RULZ, mind közül Ő volt a legszimpatikusabb, csak én elsőnek elvesztettem őt. Kaptak is a fejükre a Collectorok! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy sikerült egész jól összeválogatnom a teamet, csak 2-en haláloztak el. Vagy nem is halnak meg többen?
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sajnos nem lehet olyan kapcsolatot kiépíteni vele, mint a többiekkel, de ha a végjátékban megmented és jóban vagy vele, akkor lehetőséged lesz őt is felhívni a kabinodba. Legalábbis ezt olvastam és láttam videót is róla, tehát 2-jára biztos, h megmentem.
Kelly RULZ, mind közül Ő volt a legszimpatikusabb, csak én elsőnek elvesztettem őt. Kaptak is a fejükre a Collectorok!