Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sok év után ismét elővettem a játékot, miután persze végigtoltam az első részt.
Annak idején Origin alatt vettem meg mindhárom részt és az összes DLC-t, amit lehetett. Ezeket a telepítés során az Origin le is töltötte, fel is tette. A játék indítása után feljön az ablak, hogy csatlakozzak a Cerberus hálózathoz és adjam meg az EA fiókomat. Namost erről nyilván lövésem sincs, hogy sok-sok éve volt-e ilyen fiókom, és ha igen, milyen emaillel használtam. Cerberus kódról sem tudok persze. Jelent ez majd valami hátrányt a játék során?Graf modokból van vmi, amit tudnátok javasolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Mass Effect 2
Aktív témák
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Androidos fejegységek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- Robotporszívók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- XFX Radeon 7900GRE 16GB - garanciális
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Infinity SM 155 3-utas passzív hangszórópár /Pioneer A-656 Mark II/Pioneer F-447L
- iPad 11th 2025 128 GB (Jegelve beencee8)
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Annak idején Origin alatt vettem meg mindhárom részt és az összes DLC-t, amit lehetett. Ezeket a telepítés során az Origin le is töltötte, fel is tette. A játék indítása után feljön az ablak, hogy csatlakozzak a Cerberus hálózathoz és adjam meg az EA fiókomat. Namost erről nyilván lövésem sincs, hogy sok-sok éve volt-e ilyen fiókom, és ha igen, milyen emaillel használtam. Cerberus kódról sem tudok persze. Jelent ez majd valami hátrányt a játék során?