Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

Most így nyáron nekiálltam egy friss fullos végigjátszásnak (ME1 + DLCk -> import -> ME2 + DLCk).

Mivel szeretnék mindenkit hazahozni, viszont az első végigjátszáskor sem volt időm eleget csevegni vele és lojálissá tenni Legion-t, gondoltam most így a "disabled collector ship" után egy save game editorral bebiggyesztem őt a csapatba, és elcipem a quarianokhoz is, stb...
    (*Azt olvastam, hogy már szinte a játék legelejétől -bőven az IFF előtt- ki vannak dolgozva a küldetésspecifikus mondandói. Ezek után szerintem nagyon rossz döntés voll ezt így a legvégére áttenni!)

Próbálta már ezt valaki? Amitől félek, hogy:
    - Mikor tényleg találkoznom kéne vele, akkor megbicsaklik majd a játék (*erről nem szólt az a szöveg), és fagyás/kiakadás/sérült mentés, stb...
    - Ha a fenti aggály miatt az IFF küldetés előtt kirántom az editorral, akkor "resetelődik", vagyis megint csak nem lesz kész a loyality küldetése a játék végére (napersze hacsak megint elő nem veszem az editort, de...)

Amúgy kicsit csalódások számomra ezek az utolsó DLC-k.
    A Shadow Broker-nek van némi értelme így menet közben (fél-egy évvel a végigjátszás után külön bepótolni nem láttam értelmét), csak az a baj, hogy mégis a legelső végigjátszáskor lett volna az igazi, #valahogy most sem érződik a játék szerves részének# (egyetlen infót sem passzol le nekünk Liara...), és a régi csalódásom (az elvágott szál) is megmarad még emlékként...
    Az Arrival pedig egyáltalán nincs a helyén így menet közben végigjátszva sem (utólag gáz is lett volna ha megjelenik hologrammként a halott collector general...), semmi kihatása nincs a játékra, és magában is vicces egy kicsit.

Szerintem erősen megtépázták az ME2-t ezzel, hogy ilyesmiket kivágtak belőle, mint a Shadow Broker, hogy később DLC-ként adhassák el. Még az a taktika sem igazán jött volna be, ha mostanáig várok a végigjátszással#.

Új hozzászólás Aktív témák