Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
SPOILER
Természetesen mindenki hűséges volt, ezért sem értettem hogy mér halnak meg. Először Garrust, másodszor Jacobot küldtem vissza a túszokkal. Először Mordin vezette a másik csapatot és Tali ment a szellőzőben így ő halt meg, másodszor Garrus vezette a másik csapatot és Mordin ment a szellőzőben és ő halt meg. De nem maxoltam ki az összes fejlesztést, mert mielőtt nekiálltam a DLC-s küldiknek még volt pár nem 100%-os rendszer, ahol találtam még fegyvert meg fejlesztéseket is, meg mellékküldiket, tehát lehet az a baja hogy nem maxoltam ki a játékot a Collectoros főküldi előtt?
Amúgy Talival vagyok együtt, és az Árnyékbróker kinyírása után szexeltünk Liarával, de mintha mi sem történt volna, mert utána Talit is ugyanúgy fel tudtam hívni a kapitányi szobámba mint előtte. Ezt lehet megjegyezte a játék? Mert nem balhézott senki, viszont a Liarás küldetéskor amikor megint találkoztam vele és az elején kérdeztem tőle mi lesz velünk akkor leoltott Liara hogy mit akarok őtőle amikor Tali sisakja mögé kukkantgatok – ezt így szószerint
Viszont ahogy írtam a végén mégis lefeküdtünk szal nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7 16gb ram 256ssd FHD
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- Samsung Galaxy A56 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natúr Titán Színben Kártya-független,2026.03.26.-ig Apple Garancia,
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont ahogy írtam a végén mégis lefeküdtünk szal nem értem.