Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- E-book olvasók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple MacBook
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
olanor
tag
SPOILER
Biztos ez az én egyéni hülyeségem , de az első rész után ez nagy csalódás. Nem is értem igazából, ez most komolyan a folytatás akar lenni ?
Néhány példa ami kiverte a biztosítékot.
Első rész végén megmentettem a tanácsot ember életek árán. Erre itt meg még árulónak titulálnak és örüljek hogy megmaradtam "fantomnak". A másik Anderson kapitány története. Első részben nagy haverok vagytok , én őt is választottam be a tanácsba, most meg kémkedik utánad és bármit kérdezel tőle nem ad választ mert titkos információ. Ashley -re már szinte kár is kitérnem. Vagy 5x toltam végig az első részét , és végül azt a mentésemet használtam fel amibe volt romantikus szál is. Erre meg most komolyan annyi az egész hogy kapok róla egy képet az irodámba ? Ennyi lenne a romantikus szál ?
Való igaz nem sokat játszottam vele, egyszerűen idegesít a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest