- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
pár mondatban össze tudnád foglalni hogy mi a baj/kontraszt/logikátlanság a befejezés(ekk)el?
mármint azon kívül hogy végig világmegmentő alfák voltunk és a végén kiderült hogy akármennyire is profin csináltunk mindent nincs tökéletes happy end mert life sucks happened, mert az nekem sem logikátlan sem baj.
szerk: ok, CPT.Pirk leírta, thx.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz FehérHolló #2085 üzenetére
Hogy én ezeket a blur, meg film grain effekteket hogy utálom...
-
DeFranco
nagyúr
válasz GypsFulvus2 #1895 üzenetére
Tulajdonképpen fogalmazhattunk volna úgy is, hogy most nincs rá pénzem (van a pénztárcámban ennyi, csak nem erre), de az milyen hülyén hangzik már.
Szerintem megveszem, de nem most. Most beosztás van, és még úgy is hátravan a Borderlands-ból-ből több, mint a fele. Ha majd jobban megy a szekér, akkor megveszem.
Vagy az, hogy többet fogok keresni, az a világegyetem összeomlása, majd a 990,-es árszínvonal után várható?
-
DeFranco
nagyúr
válasz Capricornus #1890 üzenetére
OK, köszi mindenkinek az infót. Lentebb toltam az ingerküszöböt 990,- re.
-
DeFranco
nagyúr
Ma hár itt tartunk (ME2). Azoknak mi a véleménye, akik mindkettővel játszottak? Ha én nem dobtam el az agyam tőle, de annyira azért tetszett az első rész, hogy azt mondjam, megérte az árát, akkor érdemes beruházni a másodikba?
Tudom, sokan sok helyen leírták, de azóta ülepedett a dolog mindenkiben, azért kérdem meg most is.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Barthezz2 #1721 üzenetére
1: ahogy felértek, a space-vel állítsd meg az időt, amint lehet, és egy nyiss egy össztüzet a szemben levő robotokra a képességeitekkel.
2: utána egyből 1-2 gránát
3: a maradékot nyírd ki, főleg a csipákat, hogy utána ne legyen gond. A korgant kerüld, a lerohanásos támadása életveszélyes csak.
4: maradt a krogan, megint csak space-össztűz, maradj tőle távol, kerülj el az útjából, és lődd, ahogy tudod. -
-
DeFranco
nagyúr
válasz nincskedvem #1635 üzenetére
Peccseld fel. Az 1-es vagy a 2-es peccs megoldja ezt a bugot. Azért van, mert az újabb alkatrészeket (több magos proci) nem igazán támogatja az alapjáték.
Ha magyar, akkor a CD projekt oldalára menj fel, ott vannak a patch-ek hozzá.
SzalaiG: ez a szonda dolog engem is érdekelne.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz SzalaiG #1627 üzenetére
lehet. [masseffect.wikia.com]
-
DeFranco
nagyúr
Én a fentiek szerint egyből leszedtem a két patch-et, ami feltette a BDtS DLC-t is. Ezt megismerem valahonnan? Nagyjából utánanéztem, hogy miről szól, de a játékon belül valahogy elkülönül, vagy simán egy újabb küldetés lesz belekeverve a többi közé?
-
DeFranco
nagyúr
válasz GypsFulvus2 #1581 üzenetére
Szia!
Szedd le a CD Projekt oldaláról a patcheket. Az után kezeli a többmagos procikat rendesen, meg erre a setup-fagyásra is megoldást nyújt. Két patch van (az egyikben van egy DLC is), mindkettőt tedd fel.
-
DeFranco
nagyúr
A felszereléseket mennyire éri meg raktározni?
Ha van mondjuk 5 pisztolyom, abból nyilván használom a legerősebbet, de a többivel mi legyen? Fog kelleni valamikor valamire (csapattársnak, vagy küldetésben, vagy mittudomain), vagy inkább adjam el, vagy olvasszam be?
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok! Remélem nem súrolja a szabálysértési határ túlsó felét a kérdésem. Ha igen, elnézést, és egy erre járó modi vegye ki legyen szives.
Ma hozzájutottam egy eredeti bontatlan mass effect-hez. (CD Projektes, magyar feliratos). Az lenne a kérdésem, hogy "legálisan" ki lehet-e valahogy kerülni azt, hogy a DVD-t mindig be kelljen rakni?
Használtam a keresőt, de eddig csak nodvd crack-et láttam említeni, crackelni meg nem akarom, nem hiába vettem eredetit. ISO, majd daemon tools működik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Path of Exile 2
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Gyúrósok ide!
- EA SPORTS FC™ Mobile Football
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- ZIDOO médialejátszók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tesla topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest