- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevepapa
őstag
Ha az Andromedát nem mint Mass Effect játékot kezeled akkor elmegy. Nekem a játék menete nem jött be, de ahogy szokás mondani: kinek a papné...
Az Expanded Galaxy Mod-hoz is kell még egy halom másik mod
Ha felrakod az EGM modot, arra azért készülj fel hogy lesz egy nagy halom angol szöveg benne. Igaz a Miranda modban is. A Mirandában kb 500 sornyi, nagyrésze párbeszéd.
Mivel egyik mod se tetszett igazán, ezért nem csináltam egyikhez sem magyar fordítást.
Ha vége a játéknak ha jól rémlik még mászkálhatsz a hajóban meg talál elmehetsz pár bolygóra, de alapvetően már semmi érdemleges nem történik. Merthogy: vége a játéknak
Még valami: én nem szeretem azokat a modokat amikhez kell még valami másik mod, amihez kell még esetleg egy harmadik mod, amihez kell még egy negyedik is. Főleg azért nem, mert Tipikus eset, hogy sok modot nem frissít rendszeresen a készítője és ha kijön egy community patch, framework (LE3) új verzió, akkor kompatibilitás probléma adódhat.
Volt erre példa egész népszerű modoknál is. Pl. Poly-Romance mod.
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Honor MagicPad 2 12.3 " Elképesztően jó tablet , újszerű , 1,5 év Garanciával !
- Corsair Water RGB PC - Aorus Z390, i9 9900k, 32Gb RGB PRO, 2080 Super, 1Tb M2, WiFi - Windows 11
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 1,i7-10850H,32 gb,512 gb
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha felrakod az EGM modot, arra azért készülj fel hogy lesz egy nagy halom angol szöveg benne. Igaz a Miranda modban is. A Mirandában kb 500 sornyi, nagyrésze párbeszéd.