Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
törölt tag
nekem a dido írásvédett mixed cd-t simán átmásolta a nero... és a wmplayerrel is le tudtam jáccani, pedig amikor indult a cd felrakott egy külön progit, hogy hallgatni lehessen :)
-
SworD!
tag
en clone cd-vel mar rengeteg irasvedett cd-t masoltam le, nekem bejott!:D
-
anty
csendes tag
Hi!
Valaki tudna nekem abban segíteni, hogy honnan tudom leszedni következő progikat? [:F]:
CloneCD Games Database v.X
CACTUS
A segítséget előre is köszönöm! -
WN31RD
addikt
Ha te eleve abból indulsz ki, hogy CD-t egyáltalán nem is lehet jó minőségben másolni, akkor ugye kár a másolásvédelmeket is belekeverni, bőven elég ez az állításod (majd szétszednek érte... :t).
Ha viszont úgy gondolod, hogy lehetséges másolásvédelem nélküli CD-t jó minőségben másolni, akkor érvénybe lép az előző hozzászólásom, azaz: létezik kifejezetten szar másolásvédelem, amit könnyen ki lehet játszani, ergo nem igaz, hogy semmilyen másolásvédett CD-t nem lehet jó minőségben lemásolni.
Ha módosítod az állításodat olyanformán, hogy csak az újabb másolásvédelmekkel ellátott CD-ket nem lehet jó minőségben másolni, akkor KovacsUr gondolatát lehet idézni: amit le lehet játszani, azt másolni is lehet. Elég, ha a lejátszó chipjének a digitális kimenetét elkapjuk. Ez körülményes lehet, de megoldható, tehát minden CD, ami lejátszható, másolható is. -
Petester
senior tag
És mi van ha berippeled mp3-ba és azután írod ki? Még nem találkoztam másolásvédett cd-vel, ezért konkrétat nem tudok mondani. Bár anno azt mondták, hogy Eminem cd-je másolásvédett, aztán láss csodát, mindenkinek megvan másolva.
-
géza
csendes tag
Már eleve nehéz lemásolni , akkor meg hogyan lehetne jó a minőség.Nincs is olyan program szerintem amivel ez megoldható lenne
-
WN31RD
addikt
Hehehe... :D
Ez nyilvánvalóan marhaság. Nagyon sokféle másolásvédelem létezik, köztük igen gyengék is. Még ha el is fogadnánk, hogy létezik olyan másolásvédelem, amely tényleg tökéletesen megakadályozza egy CD jó minőségben történő másolását, akkor sem lenne igaz egy ilyen általános állítás. -
géza
csendes tag
Másolásvédett cd-ket nem lehet jó minőségben lemásolni.
-
gretzky99
csendes tag
A clone cd-hez van egy kiegészítés CloneCD Games Database v.X (nekem V.2). Azzal meg lehet nézni, hogy milyen védelem a CD-n. Ha belőle hívod meg a Clone CD-t akkor azt már úgy állítja be, hogy tudja másolni a lemezt. Neve ellenére nem csak a játék cd-khez müxik. A CAP v.1 kiegészítéssel pedig Te tudsz CACTUS-sal védett audio lemezt készíteni a Clone CD-vel.
üdv. -
delta9
senior tag
ok, rosszindulatú és bizalmatlan voltam. gyarló vagyok, és a többségből indultam ki. nyilvánosan bocsánatot kérek.
jah, hiába a törvény adta lehetőségek, ha a kiadó meg rárakja a másolásvédelmet a cd-re. mit tehetsz? káromkodsz, és megpróbálod megtalálni a megfelelő programot, amivel lemásolhatod. csak zárójelben jegyzem meg, hogy az én gyári cd-imet is több helyen hallgatom és nem karcolódik össze. de, ha már megtörtént, jó minőségű autó-polirpasztával egész jó eredményeket lehet elérni. nálunk a videotékában a DVD-ken kipróbáltuk és tényleg sokat segít!!! (már csak a hülye tagoknak kellene elmagyarázni, hogy hogyan kell a dvd-t a tokból kivenni, mert kb. 70%ukat küldjük vissza cserére. a barom mindig kitöri a közepét.) -
Flashcash
Közösségépítő
A használt cdíró tipusától is függ hogy megbírkózik-e az elterjedt audiocd másolásvédelmekkel.
Ált. a tesztoldalak a Sony Key2Audio-val és a Cactus Data Shield 200-al tesztelik az írókat. -
Panther
HÁZIGAZDA
Ha semmi nem segít, mert a CDROMod egyszerűen nem tudja olvasni a lemezt, akkor a biztonsági megoldás, hogy hifin lejátszod, kábbellel bekötöd a line in-be és felveszed a géppel. Igaz ez időigényes, meg minőségromlást is eredményez(het), de legalább tuti müxk. Szóval csak ha nincs más mód.
(Bár lehet hogy erre te is gondoltál, én meg fölöslegesen írtam több sort :D) -
joey7
őstag
Köszi a választ!
Pontosan erről van szó, azaz pár darab meglévő méregdrága cédéimről szeretnék másolatot készíteni.Ugyanis több készülékben is szoktam hallgatni, és előfordul,hogy megkarcolódik.Ezt elkerülvén szeretném inkább másolatot készíteni,s egyszerűbb lejátszókban azokat hallgatni. -
WN31RD
addikt
Elég sok féle másolásvédelem létezik, és nem több módszer ezeknek a kijátszására.
Ajánlom beszerezni a következő programokat: Exact Audio Copy, CloneCD, Alcohol 120%.
Keress rá továbbá pl. a [L]http://www.hydrogenaudio.org[/L] fórumcímeiben a copy szóra, és nézd meg a [L]http://www.cd-rw.org[/L] fórumaiban az Audio részt.
Zeneboltokat én nem javaslok, ott aligha lesznek segítőkészek a problémád megoldásában; és különösen nem javaslom, hogy pénzt tömj olyan gátlástalan, a hatalmukkal visszaélő kiadók zsebébe, amelyek mindenféle másolásvédelemmel keserítik meg a fogyasztók életét, és teszik lehetetlenné a saját CD-k - a ''fair use'' elve alapján - jogos archiválását, hordozható lejátszóra másolását, stb. ... (Tovább nem megyek a gondolatmenettel, mert nem akarom sem a PH!-t kellemetlen helyzetbe hozni, sem a hozzászólásomat kimoderáltatni.) -
toeri
aktív tag
OFF Rosszindulatú vagy... :))
2, -lemásolná, mert az eredetit nem szeretné kölcsönadni, de megsérteni sem szeretné azt, aki kérte.
3, -két helyen is használná felváltava (pl. kocsi+lakás), de nem krőzus, hogy kétszer fizesse ki a jogdíjat, viszont elég lusta és mindkét helyen sokCD-s CD-váltója van?
Fentiek mind legális tevékenységek (nem üzletszerűen adja kölcsön persze, hanem 1 ismerősnek mondjuk) és a kiadók mégis meg akarják ebben akadályozni. (Holott aki nem 1-2 másolatot csinál a lemezről, annak megéri olyan módon lemásolni, amit úgysem tudnak megakadályozni, ergo az ilyesfajta ''lemezvédelmek'' pont a legális másolási tevékenységet akadályozzák inkább, mert ott nem éri meg fél napot játszani a dologgal egy másolatért. Ha valaki csinál belőle 100-at, és eladja, akkor már ''megtérül'' a fél napos befektetés.)
Mindezek fényében előrebocsájtva, hogy csakis a legális másolást támogatva a következőket tanácsolom:
1, CloneCD. (Alcohol nekem audióra nem jön be.)
2, Megfelelő beállítások:
- Csak az első szektor másolása -ha az az audió. :D
- Amplify weak sectors.
- Legjobb minőségű grab-beállítások.
3, Elsőre egy olyan RW lemezzel való kipróbálás, amit olvas 1 elérhető közelségben lévő HiFi. Ha sikeres, akkor mehet CD-R-re. -
delta9
senior tag
valahol azt olvastam v. hallottam, hogy a media player 9-cel megoldható, de nem minden cd-nél műxik. esetleg javaslom valamelyik zeneboltot, ahol meg lehet vásárolni.
-
joey7
őstag
Hi!
Tudna valaki segíteni, abban,hogy miképpen lehet másolás védett cd-ket lemásolni?
Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest