Aktív témák
-
Szőrös
veterán
Megoldás eccerű . Ha vége bulájnak nyomj be vmi fini hambit hazafelément ( vagy egyéb kaját ami kitölti bendőd de nem fullra ) otthon meg vágj be 1 fejfájcsillát . Nekem ez mindíg bejött.
-
pabadam
aktív tag
Buli elott lehet kefirt is pakolni a hutobe. Ajanlhatom meg a szardinia halkonzervet masnapra.
-
_Volkovy_
nagyúr
Ezzel nem lehet szerintem mit csinálni..:)
holnap már jobb lesz. -
Pá
addikt
Én buli előtt mindig betároazok egy adag gyümölcsjoghurtot a hűtőbe, aztán másnap reggel befalom(+általában 1,5 liter ásványvíz...:) )aztán meg délutánra/estére megéhezem annyira, hogy akármit megeggyek.
Fejfájással meg nem lehet mit csinálni, ha tudsz, akkor aludj, ha nem akkor egy jó erős kávé.
Ja, valaki írta a hidegzuhany is csodákat tehet, főleg így nyáron. -
Bencom
senior tag
válasz
-=V3rthil=- #10 üzenetére
Látod, én semmivel nem tudom elrontani a gyomromat(van elég baja:( ), rendszeresen megcsinálom, hogy eszek valami habos, csokis tejes tortát, rá savanyuuborkát, és semmi bajom nem lesz tőle, és még finom is együtt!!!
-
-=V3rthil=-
őstag
Rossz bort. Kovászos uborka:C!
-
Bencom
senior tag
Mit ittál?
Attol is függ.... -
joe69
senior tag
alvas, ha nincs ra idod, akkor 1 panadol extra:D
-
nbk
aktív tag
Mi a francot lehet csinálni, ha pocsék bortol fáj a fejem mint állat?
kezdek megőrűlni...
Azt tudom, hogy cukrosat kell enni, mivel másnaposan alacsony az ember cukorszintje mert az alkohol erjeszti a cukrot, de ez nem segit...
gyógyszert nem szeretem...
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- iPhone-t használók OFF topikja
- Nintendo Switch 2
- Xbox Series X|S
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest