Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#54625216 #66 üzenetére
"Musk a technológia jövőbeni, lehetséges kifutásáról beszélt"
Tudom, mint mindig amikor fsd-ről, marsi kolóniáról, föld alatti alagúthálózatokban autókkat vivő platformokról, és még ezer más dologról ábrándozott..."Én láttam anno a teljes Neuralink prezentációt és ott szó sem volt a gyakorlati célok lecseréléséről."
Mert én azt mondtam hogy le lettek cserélve gyakorlati célok? Ígéretekre licitált megint rá még meredekebb dolgokkal... Nem értem hogy te miről akarsz most beszélgetni... Annyit mondtam ami oda van írva. musk jött és elkezdett sokkal többet belekommunikálni mint ami. Ez történt? Ez történt. És ez masszívan az összes többi cégével kapcsolatos berögződött reflex sajnos. Lehet erre se emlékszik már, és deepfake
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Kártya csere után nincs kép.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Milyen monitort vegyek?
- Temu
- További aktív témák...
- Kukirin G2 elektromos roller
- Lenovo Legion - i7 7700, GTX 1060 és 12gb RAM + GARANCIA
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G3 - i5-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest