- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen TV-t vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Pendrive irás-olvasás sebesség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
--Disztroj-- #13 üzenetére
Sajnos én továbbra is azt látom hogy magában erdőben sétálással valós depresszióból kevesen tudnak kijönni és kell a szakember. Amikor pedig vki mélyebbre csúszik beesik egy általad írt pl pszihózis ott pszihologus+pszihiáter(+gyógyszer) nélkül brutál rossz a felépülés esély. Ehez képest szakemberrel 2023ban 80-90%+ gyógyul.
MOon még mindig az alkohol a top ahogy nézzük az 500k-1millió alkoholista országa vagyunk. Aztán jönnek a dizájnerek. Ehez képest a xanax szó se róla komoly gond de marginális. Ha pedig 18+ lehet alkoholt inni akkor a fűt nem értem mért büntetik.
Az egy kattintásra meg annyit, hogy ez régóta így van. Nincs idő a fejfájásra Saridon. Dolgozni kell, gyerek hétvége beteg vagyok már csúszik le az antibiotikum+láz/fájdalom csillapító. Közben nekem sok fogalmam nincs mit, hoyg fog gyógyítani a neuralink, sötétebb lesz e tőle a jövő vagy épp szebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen TV-t vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- EAFC 26
- Nők, nőügyek (18+)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- AirPods Max - Space Grey - Első generációs - LIGHTNING
- NÉMET Logitech G515 Lightspeed
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G2 - i5-5GEN I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest